Skip to main content
  • tvornica kulture
  • 29.02.2012.

Najviši DJ na svijetu nastupa u Tvornici

Nova adresa pokazala se kao pun pogodak i prvi CTF! Croatia u novom prostoru prošao je fantastično. Mali pogon Tvornice zapalio se tik nakon nove godine, a organizatori su vas pustilida se na laganoj vatri krčkate do novog ubojitog izdanja na koje ovog puta iz Pule u goste dolaze najveći DJ u Hrvata 207 i kolega mu Sheco, članovi dobro poznatog Seasplash kolektiva poznatog po organizaciji Seasplash i Wintersplash festivala te pulske večeri Showcase.

Piše: 

Naslovna foto

tvornica kulture


Kada za 207-a kažemo da je najveći onda to mislimo jer naime 207 je broj centimetara njegove visine. Da dobro ste pročitali, čovjek je najviši DJ možda čak i na svijetu što si je CTF ekipa dala zadatak i saznati, a naravno ima i zanimljivu košarkašku karijeru iza sebe. Svoju pak glazbenu karijeru započeo je kao hip hop producent, a kasnije se prebacuje na dubstep. Njegovo prvo službeno izdanje "Clint Eastwood EP" uskoro izlazi za kanadsku izdavačku kuću Capital Boom Records.

Sheco je pak ljubitelj malo bržih ritmova, pa od njega možete očekivati najbolje d'n'b i jungle skakalice koje ni najsramežljivije plesače neće ostaviti ravnodušnim. Uz redovite nastupe na Seasplash eventima, ovi momci se mogu pohvaliti i svirkama na Outlook festivalu, te brojnim nastupima izvan Pule.

Kao i prošli put očekuje vas Dubstep i Drum’n’Bass/Jungle udaranje all night long bez imalo milosti. Ne preporučamo onima slabijeg srca nespremnog za višesatno skakanje. Osim dragih gostiju tu su i domaći krvnici Yesh! i DMT uz neizostavnu vizualnu pratnju VJ _polygona.

HR izdanje londonske klubske večeri Chew the Fat! u malom pogonu Tvornice je zakazano za petak 02.03.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2