Skip to main content
  • Richie Hawtin
  • 14.12.2012.

Nakon Amerike, Richie ide u Afriku!

Tek se vratio s proputovanja Sjevernom Amerikom, gdje je s kolegom Loco Diceom obilazio gradove, držao predavanja i svirao noćima na CNTRL: Beyond EDM turneji, a sada već planira put u Južnu Afriku.

Piše: 

Naslovna foto

Richie Hawtin

Richie Hawtin putovanje planira za veljaču kada će JAR posjetiti po prvi put, a tamo će sudjelovati u seriji socijalno osjetljivih događaja organiziranih od strane neprofitabilne organizacije Bridges For Music.
{youtube}YSanimnaMOo{/youtube}

Ova udruga cilja ‘podići razinu svijesti prema socijalno osjetljivim pitanjima izjednačavajući prisutnost globalnih misaonih vođa u lokalnim zajednicama i povezati ih kroz međunarodne medije i tehnologiju te brendove dance glazbe s novom publikom.’ Naravno sve to kroz elektronsku glazbu kao oruđe koje je tu da povezuje sve ljude svijeta.

Bridges For Music

Tati Minusa i globalnom ambasadoru elektronske glazbe će se pridružiti Black Coffee i DJ Fresh u dvije radionice koje će dolje održati, prije nego li održi i dvije svirke, prvi put u toj zemlji. Jedna od tih je 15. veljače na Cape Town Electronic Music Festivalu, a iduću noć u klubu Truth u Johanesburgu. Prihod od ulaznica na oba događaja ide u korist udruge.
{youtube}uPNWKvArjBg{/youtube}

WE BELIEVE IN ELECTRONIC MUSIC TO BRIDGE GAPS, INSPIRE PEOPLE AND ENHANCE OPPORTUNITIES IN DISADVANTAGED AREAS ACROSS THE WORLDBridges For Music

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop