Skip to main content
  • 26.09.2022.

Nakon grčkog boga elektronike, u Revelin stižu Andrew Meller i Dombresky

Culture Club Revelin u kalendarsku jesen ušao je s uz ritmove grčkog boga elektronike i najsvježiju DJ zvijezdu egzotičnog elektroničkog zvuka, ARGYja

Piše: 

Ljetnu sezonu ispratit će uz gostovanja trenutačno aktualnih imena scene. Tako 30. rujna u Revelin stiže regionalna zvijezda Andrew Meller, a klub ljetnu sezonu zatvara 8. listopada uz gostovanje francuskog DJ virtuoza – Dombresky-ja!

Nastupom ARGY je posjetitelje Revelina hipnotizirao mističnom atmosferom svojih beatova, a pun plesni podij kluba eksplodirao je prilikom njegovog trenutačnog hita "Tataki" nakon čega je usijana atmosfera trajala sve do jutra. Skoro 10 milijuna pregleda ARGYjevog aktualnog hita i pun Revelin daju naslutiti kako je ovo gostovanja mlade grčke DJ zvijezde u Hrvatskoj bio pun pogodak u nizu nastupa kojim Revelin zatvara svoju ljetnu sezonu.

Na krilima dobrog zvuka, ljeto se u Revelinu ispraća još sljedeća dva tjedna. Kroz tjedni program plesne ritmove diktirat će omiljeni Revelin rezident DJ-i, Dancelectric, DJ Speed, i drugi, dok su za dva posljednja vikenda predviđena dva vrlo zanimljiva inozemna gostovanja.

U petak 30. rujna DJ pult Revelina preuzima regionalna zvijezda i sve poznatije ime globalne DJ scene – Andrew Meller. Andrija Antić se prvi put pojavio na sceni 2009. godine kao jedan od osnivača ReWire-a, projekta koji je rezultirao s preko 60 izdanja koja su spojila korijene funka, techna, disca i housea dok 2014. godine pokreće alias Andrew Meller pod kojim se probija na svjetsku scenu svojim remiksom pjesme 'Born Slippy' grupe Underworld.

Ovu su pjesmu podržali i svirali izvođači kao što su Carl Cox, Nicole Moudaber i Paco Osuna, što je Andrewu dalo velik broj međunarodnih obožavatelja i pratitelja. Njegov jedinstveni pristup produkciji vođen je raspoloženjem i emocijama, stoga je u stanju isporučiti glazbu koja se ne može staviti pod očekivani žanr već obuhvaća široku lepezu house, deep house, tech house i techno ritmova. Sveukupna kombinacija njegovog zvuka dovodi do nezapamćenog glazbenog iskustva, u što će se imati priliku uvjeriti svi posjetitelji Culture Cluba Revelin slijedećeg petka.

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2