Skip to main content
  • 12.04.2023.

Nakon Velesajma, BSH Zagreb Open se seli na aftere u dva kluba

Jubilarnu desetu sezonu, popularni hrvatski party brend otvara s gostovanjem američke modne i glazbene dive Honey Dijon

Piše: 


U subotu 15. travnja, Honey Dijon dolazi u Hrvatsku i preuzima miksetu na BSH Zagreb Openu na (Velesajmu). Poslijepodnevni subotnji sati u Zagrebu namijenjeni su za ples na otvorenom uz zalazak sunca, a ulaskom u noćne sate BSH Events priprema afterhours program.

Službeni afterhours program BSH Zagreb Opena odviti će se u dva kluba – Peti Kupe i Boogaloo. 12 DJ-eva će nastupiti u dva popularna zagrebačka kluba na maratonskom afteru.

Afterhours program u Petom Kupeu kreće od 23 sata te traje do rano jutarnjih 5 sati, a predvodi ga srpski DJ Mene kojeg prate Pablo Panda, Aldo Morro i Leone.

 

Srpski DJ i producent s beogradskom adresom Mene poznat je po svom distinktivnom zvuku u kojem spaja elemente hip-hopa s mračnim, raw house zvukovima te izletima u techno. Osim što kroz svoje setove svira unikatni zvuk, Mene ga također i producira. Njegove hip-house produkcije našle su se na etiketama poput Kaluki, Cuff i Elrow. Osim što je osvojio regiju, Mene je nastupio i na nizu etabliranih festivala poput Lovefesta, EXIT-a, Amsterdam Dance Eventa, a može se pohvaliti rezidencijom na Ibizi u čak tri kluba – Pacha Destino, Lio i Eden. Mene je također i vlasnik etikete TOZLA koja se bazira na tech houseu, hip houseu, hip hopu i technu.

Za one željne još dužeg plesa, afterhours u Boogaloou traje do 9 sati ujutro sljedećeg dana, a nastupaju Damian Leboss, Hudi B2B Sicillio, Marcel, Shipe B2B Neroa te Tom Bug B2B Elena Mikac.

Ulaznice za službene afterhourse dostupne su u pretprodaji kroz sustav Entrio.

FB EVENT: BSH invites Honey Dijon at ŠRC Šalata | Zagreb Sunset Sessions

sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju