Skip to main content
  • Viktoriu Metzker
  • 20.11.2010.

Nastupite uz divu Viktoriu Metzker u osječkom Bastionu

Nakon otvaranja party sezone uz njemačku zvijezdu DJ Tomcrafta, osječki klub Bastion i udruga We Love Music organiziraju još jedan event za ljubitelje elektronske plesne glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Viktoriu Metzker

Ovog puta osječke partijanere će zabavljati zanosna Playboy zečica – Viktoria Metzker , koja će nastupiti u petak, 3. prosinca, te će ovo ujedno biti i njezin prvi nastup u Osijeku. Kako bi nastavili tradiciju promoviranja mladih DJ snaga u gradu Osijeku, organizatori najavljuju još jedan DJ natječaj, kojemu je zadatak odabrati dva najbolja DJ-a za nastup sa zvijezdom večeri. Više informacija o natječaju možete saznati u nastavku teksta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznositi će 40 kn, dok će na dan cijena biti 50 kn do ponoći te 60 kn poslije. Pretprodaja počinje 22. studenog, a pretprodajna mjesta su Matrix Club i Bastion Osijek.

We Love Music DJ natječaj
Kao i na samom otvorenju party sezone 2010/2011, We Love Music pruža priliku mladim DJ-ima da se lakše prezentiraju osječkoj publici. Ovog puta natječaj je otvoren za dva DJ-a, od kojih će jedan nastupiti prije, a drugi poslije mađarske ljepotice Viktorie Metzker u klubu Bastion, 3. prosinca. Svi DJ-i koji misle da mogu osvojiti publiku svojim zvukom trebaju postaviti službeni plakat eventa kao profilnu Facebook sliku, snimiti mix od 30 minuta te ga postaviti na Soundcloud.com. Na kraju isti mix postavite i na službeni Facebook profil We Love Music udruge. Rok slanja snimljenih materijala je 30. studenog.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2