Skip to main content
  • 17.11.2009.

Natječaj za mlade / neafirmirane DJ-e / glazbenike – cfsn wants YOU!

U našem ovosezonskom revoltu i opasnom zadatku vraćanja zabave u posrnule zagrebačke klubove, prijeko nam je potrebna svaka pomoć koju možemo dobiti. Stoga službeno raspisujemo natječaj za confusion kadete!

Piše: 

Ako ste sposobni svojim beatovima rasplesati i prabakinu ekipu ili tekstovima rastjerati klupsku tminu, pošaljite nam svoje uratke na nucomers@illectricity.com, a mi cemo pronaći najmoćnije borce koji će narednih godina predvoditi elektronsku scenu Zagreba i Hrvatske.

Oni koji uspiju proći naš zahtjevni poligon, glavni nastup imat će u Mediki 28/11 na otvaranju illectricity festivala uz jednog od ovogodišnjih headlinera, pred najzahtjevnijim žirijem – našom publikom. Otvaramo dvije kategorije – DJ-i, te live actovi i bendovi koji sviraju elektronsku glazbu, a vama preostaje samo pustiti maštu i u narednih dva i pol tjedna osmisliti najbolju strategiju za očarati publiku i glavni cfsn štab oboriti s nogu.


Pravila igre – nucomeeeers, come out to plaaaay!

1) da svirate ili producirate bilo koju mutaciju elektronske glazbe razbijenih beatova, koja ne mora biti striktno drum'n'bass, breaks, dubstep…
2) da još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ/VJ na većim partyjima; niti službeno izdali svoju glazbu (za producente / bendove)

Kako biste se prijavili za natječaj, molimo da nam pošaljete materijale na adresu Petrinjska 14 (prezime Eterović, 10000 Zagreb), ili link na materijale na e-mail nucomers@illectricity.com najkasnije do 19.11.2008. (datum na poštanskom žigu pošiljke))!!!
Sročite nam nešto o sebi i ostavite nam podatke kao što su ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete.
Rezultati natječaja biti će objavljeni na većini inernet stranica, foruma i na našoj stranici. Isto tako odgovorit ćemo i na sve vaše aplikacije putem e-maila.

Sretno !

sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop