Skip to main content
  • alt
  • 5.05.2015.

Nature Calls bjelovarska bomba

Zove li priroda nemaš drugog izbora no javiti se. Nju se ne ignorira, a ovoga puta te zove u Višnjevac.

 
Vila Krajćević aka Dobrovita u Višnjevcu u subotu, 6. lipnja, postaje dom za prvi ikada Nature Calls Open Air koji je za tebe organiziralo 16 izvođaća rap i elektroničke scene. Rap lineup čine Dj Brc & Dj Barky, Adnan, Suicidal, Rolando, Phantom Raa, Sin Dasine, Jenakizz, Sinan 49 iz njemačke i zagrepčani trap zvuka High 5.

alt

 
Vama vjerojatno ponešto zanimljviji lineup gospode elektronike čini odlična postava iz oh tako Lijepe Naše, pa su ovdje za tvoje zvučno zadovoljstvo pod otvorenim nebom Goran Kolar, Davor Smonkar, Ivica Petak, Seraphim Codex, Kristian Cizić i Phoenix Kraundler.
 
Obiteljsko imanje poslužit će kao scenografija za sve one kojima užareno sivilo gradskog asfalta jednostavno nije dovoljno dobro, za one koji žele plesati s prstima uronjenim u svježu travu, zaklopiti oći i dići ruke prema nebu. 

alt

 
Ovo inauguralno izdanje onoga što već vidimo da bi moglo postati tradicijom olakšat će vas za 50 HR novaca. I iako razumiju da to nije malo cijeli događaj će biti u potpunosti financiran od vaših doprinosa s ulaznicama tako da ambijent i 16 zvođača se čini kao sasvim fer deal pa su i sami napomenuli:  “Mi smo tu za Vas i da Vam pružimo najbolje, a vi ste ti koji kupnjom ulaznice pomažete nama da sve realiziramo i nastavimo u što boljem ritmu sa organizacijom ovakvih i sličnih događaja”

alt
 
Dakle naginješ li rap strani spektra zaleti se još za danjeg svjetla jer kada sunce zađe svoje pipke kroz zvuk kreće pružati elektronika i dere dok god se zadnja bedra ne počnu tresti na flooru. Upade možete kupiti u Bjelovaru u caffe baru Panic Room. Višnjevac čeka!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2