Skip to main content
  • 28.08.2011.

Ne cvjetaju ruže za londonski Ministry of Sound

Osim što su London snažno potresle vijesti o krvavim nemirima posljednjih dana klubska institucija Ministry of Sound vodi pravnu bitku sa jednim investitorom oko svoje budućnosti u Londonu.

Piše: 

Naslovna foto

Ministry of Sound


Menadžment ovog brenda je pokrenuo peticiju "Save Our Club" s porukom koja glasi ovako: "6. rujna lokalna zajednica će poremetiti budućnost Ministry of Sounda, ako dozvole gradnju stambenog bloka točno nasuprot mjesta gdje se nalazi ovaj naš klub. Trebamo Vaš potpis kako bi nam pomogao u borbi protiv lokalnih vlasti koji planiraju zatvoriti naš klub".

Ministry of Sound je ikona londonskog noćnog života koja ove godine slavi 20 godina postojanja. Rođendanski party je planiran za sredinu rujna.

Christopher Allen, vlasnik investicijske tvrtke Oakmayne koja planira graditi stambene objekte nasuprot ovog kluba je kazao: "Noćni klubovi dolaze i odlaze".

Iz MoS-a nisu bili impresionirani ovom izjavom pa se odmah oglasio i predsjednik te CEO ovog brenda Lohan Presencer s replikom: "Zaprepašteni smo izjavom da noćni klubovi dolaze i odlaze. Ministry of Sound nije samo noćni klub. To je slavno mjesto prepoznato u cijelom svijetu i tvornica globalne zabave. Investitori krate svaki ugao našeg grada i ne rade za interes lokalne zajednice sa srcem već ih ponese novac. Moramo učiniti sve i pronaći mnogo energije da spasimo naš klub".

sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2