Skip to main content
  • london eye
  • 14.11.2013.

Nebeski clubbing uživo iz Londona

Jedno od najznamenitijih obilježja Londona, EDF Energy London Eye, večeras će postati pravo žarište glazbe i kulture slaveći neke od glavnih protagonista i sudionika glazbene scene u proteklih 30 godina. 

Naslovna foto

london eye
 
Naime, u svih 30 kapsula u sklopu nebeskog spektakla pod nazivom Red Bull Revolutions in Sound zaživjet će po jedan od legendarnih londonskih klubova, a ulaznice su rasprodane u samo nekoliko minuta.  Ovaj jedinstveni glazbeni događaj u jednoj noći ujedinit će nekadašnje i današnje najpopularnije klubove i klupske programe koji su, svaki u svoje doba, obilježili britansku clubbing scenu.
{youtube}pkSUuBugQOo{/youtube}
 
Osim domaćih rezidenata line-up će krasiti i neka od zvučnih imena glazbenog svijeta poput Skreama, Rudimentala, Gillesa Petersona, Lily Allen, Derricka Cartera, Richieja Hawtina, Katy B i mnoštvo drugih. Budući da su mnogi ostali uskraćeni za ulaznice, od 20:30 sati bit će omogućen live streaming iz svih 30 kapsula što je prvi put da se toliko istovremenih prijenosa emitira na jednom mjestu.
 
Red Bull Revolutions in Sound događaj je koji će, uz preko 80 vrhunskih izvođača i umjetnika, odličnu zabavu te obožavatelje clubbinga, svijetu predstaviti i inovativnu moć medija. Prijenos uživo iz svih kapsula panoramskog kotača London Eye, kao i popis izvođača koji će 14. studenog pridonijeti londonsko-svjetskom audiovizualnom spektaklu pogledajte na www.redbullrevolutionsinsound.com.
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk