Skip to main content
  • nervo
  • 1.09.2012.

Nervo blizanke osvajaju svijet

Miriam i Olivia su blizanke iz Australije, glazbenice i autorice za koje ste mogli do sada čuti pod nazivom Nervo ili The Nervo Twins.

Naslovna foto

nervo

Već s 18 godina krenule se putem slave, kao tekstopisci za Guettinu pjesmu „When Love Takes Over" koja je nagrađena Grammijem. Djevojke su svojedobno bile i modeli za L'Orealov Fashion Festival, a ako ih uspijete upoznati negdje slobodno ih zovite Mim i Liv.

nervo

Tjekom 2011. postale su velika atrakcija u svijetu elektro, dance i pop glazbe te nastupile na velikim elektronskim festivalimag kao što su Electric Daisy, Lollapalooza, Tommorowland, Ultra i Winter Music Conference. Rezidenciju drže u Las Vegasu, a zajedno s Afrojackom, Dimitri Vegasom i Like Mikeom napisale su i producirale službenu himnu Tomorrowlanda “The Way We See The World”.

{youtube}eX71nJnsv9M{/youtube}

Na njihovoj ovogodišnjoj tour listi upisan je 21. rujna kad nastupaju u Mansionu u Zagrebu, prvi put u Hrvatskoj pa lijepe sestrice imate priliku čuti i vidjeti uživo. Tjedan dana nakon 28.rujna nastupaju i u Ljubljani.

nervo2

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2