Skip to main content
  • 5.08.2018.

Nicky Romero predvodi poker asova u Aquariusu

Kada ulice grada postanu previše, kada je "Eau de tramvaj" primarno mirisalo, kada ti se žive prgavo belje i čak ni Vakula ne vjeruje svome oku, vrijeme je za otpuhnuti prašinu s kofera.

Piše: 


… ili jednostavno old school, ručnik na rame, natikače na noge, sunčane na nos i spreman si. A spreman si dakako za 4 dana plesa i tonificiranja svog beach bodyja na ritmove golemih gostovanja koja će od 6. do 9. kolovoza maritimnog brata zagrebačkog Aquariusa zvati svojim domom. Vodenjaci su fleksibilno efemerno tekući, prelijevajući se lascivno u flowu i caklenje tekućine, pa poteci i ti prema najrasplesanijoj jadranskoj plaži i baci sidro na podiju Aquariusa.

Dok more pjeva svoju pjesmu zvučnici 6. kolovoza donose s Nizozemskih poljana Nicky Romera. Desetljeće aktivnog sudjelovanja na sceni u multifunkcionalnoj ulozi DJ-a, producenta i glave golemog Protocol Recordingsa, postavila su Nickyja kao jednog od najprepoznatljivijih imena koja se izgovaraju u klubovima i na festivalskim pozornicama. Poznat po bombi "Toulouse" i suradnji s Aviciijem "I Could Be The One" popeo se na vrhove top lista. Jedan od 50 najpopularnijih svjetskih DJ- u suradnje je upisao imena kao što su Tiësto, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris, Armand Van Helden i Hardwell, dok drži i konce rezidencija Amnesije i Wynna u Vegasu. Upad: https://www.aquarius.hr/events/nicky-romero1
{youtube}KrVC5dm5fFc{/youtube}

Dan kasnije, kada ure otkucaju pacanje na plaži, vraćaš se na mjesto zločina uz Salvatorea Ganaccija. Rodni list ovog posvojenog Šveđanina poznaje kao u Bosni rođenoga Emira Kobilića kojega je 31 proživljeno ljeto do sada vodilo do točke na kojoj uljepša tvoje ljeto 2018. Emir djeluje kao producent, DJ i suosnivač komičnog showa "Thor-Radio" koji se emitira na švedskom P3 radiju. Veliki proboj za Ganaccija donijela je 2014. izdanjem velike suradnje s Jillionaireom i Major Lazerom, kada  je njihov singl "Fresh" svježinom pomeo svjetske podije, a 2015. donosi potpisivanje ugovora s Refune. U CV-ju nalazimo mnoštvo suradnji i mnogobrojne službene remixeve za sami vrh s umjetnicima kao što su Loreen, Dada Life, Afrojack, Snoop Dog, Alesso… Sve što ti trebaš da ubaciš i Emira u svoj plesni mix ponedjeljka su upadi, po koje se osjeti slobodnim navratiti ovdje.
{youtube}uu-JzMyYPPs{/youtube}

Tik-tak još jednom i ovdje su 8. kolovoza Dave Winnel i Will K.. Dave ti stiže s Armada Musica dok u pozadini CV-a ječe i Axtone, Def Jam, Size, Ministry Of Sound & Big Beat, a nakon velikih hitova kao "The Race" i "Don't Stop" remix palicu posuđuje i velikima poput Twenty One Pilots, Clean Bandit, Axwell /\ Ingrosso, Anne Marie, Bastille, Hardwell & Adam Lambert. Will K je tek na počecima no već ugrabljen od potresa Seismic Wavez Artist Managementa, a za radove su se počupale velike kuće kao to su Size, Armada, Protocol Recordinds, Doorn Records, Sosumi Records i Code Red. Vila upada živi ovdje.
{youtube}sNL1QCUOuAI{/youtube}

Finale ove trešteće kocke 9- kolovoza zatvaraju Kryder i Tom Staar, momci koji vode opasno dobar… Cartel. Pa remix po remix, uspjeh po uspjeh, gospoda su si sagradila reputaciju. Od 2016. Cartel operira u punom pogonu na centrifugalnu silu Spinnina i stoji kao bunt odbijajući se povinuti zvuku elektra, progressivea i big rooma, već mijesi prizvuke techna, mnoštvo perkusija, grovea i debeli ritam. Pa kada kartet vodi stvari, obično bude krvavo, ali one bivaju obavljene.
{youtube}XsLRHwosqnY{/youtube}

Imaš još nekoliko tjedana debelog ljeta, učini ih nezaboravnima prije no što prvi list udari tlo. Dobro došli u Aquarius Clubbing!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2