Skip to main content
  • nicole moudaber
  • 23.10.2012.

Nicole Moudaber remiksirala klasik svih vremena

Nicole Moudaber je remiksom jedne od top pjesama svih vremena htjela pružiti mlađim generacijama koje vole elektronsku glazbu priliku da uživaju u house glazbi ´90-ih.

Naslovna foto

Nicole Moudaber

Hit "Musik Xpress" koji je inače debi singl X-Press 2 objavljen na legendarnom Junior Boys Own labelu, Nicole je remiksirala još 2008., čak su joj i platili za taj remiks, no nikad nije ugledao svjetlo dana, jer tada njeno ime nije bilo prepoznatljivo u producentskom svijetu.

Dvadeset godina nakon objavljivanja orginala singl je još uvijek jedan od najvećih plesnih hitova današnjice, stoga je Nicole ubacila malo svog techna s dušom, ostavila orginalne vokale i pripremila hit za plesne podije diljem svijeta. Remiks "Musik Xpress" objavljen je za Skint Records i dostupan isključivo preko Beatporta.

{soundcloud}https://soundcloud.com/skintrecords/sets/skint252d-x-press-2-muzik-1{/soundcloud}

Kakve je sposobnosti Nicole imala još tada najbolje govore reakcije njenih kolega u nastavku:

"A classic, but of the new mixes its gotta be Nicole's for me, good rework. Thanks." – Stacey Pullen

"Hey Nicole, a remix [of this track] I didn’t have?! Very nice!!" – Adam Beyer

"In love with Nicole… Going to play this all the time." – Dosem
 
"Bomb remixes of this Classic! Got to be Nicole’s of the two newbies!" – Alan Fitzpatrick

"Bomb!! Finally got the original on my computer. My 3 copies of the record looking terrible. Too many plays. Great remixes from Eats Everything and Nicole. This is a perfect anniversary for this record!!!" – Karotte

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2