Skip to main content
  • alt
  • 14.10.2015.

Nina boat club vikend žanrovski mixer!

Riječka dama njiše ponovo. Ne bude li valova Majke Prirode topot stopala stvorit će ovoga vikenda svoje vlastite tsunamije.

 
U petak, 16. listopada, tako slavimo rođenje drage prijateljice i suradnice kluba Kristine aka Kike, stoga voliš li slojevite glazbene torte zaleti se u 23 sata do podija na vodi gdje te čekaju DJ Jock, Adoo, Labozz i Poco Loco.
 
DJ Jock rođen je i odrastao na ulicama Splita i Techno buba ga je ugrizla vrlo rano. Koliko rano? Toliko da već sa 14 počinje vrtjeti po privatnim partyjima. 2009. zauzima rezidenciju u Pineta Beach baru i staje uho uz uho s  ekipom kao što su Tomcraft, Terry Francis, Ladida, Gramophondzie, Marshall Jefferson, Funkerman, Niki Belucci. Punoljetnost je donijela i glad za produkcijom i uskoro nastaje i prvi EP “Columbian Lines” za Deburger Records, a 2012. donosi ugovor s Varellinim Pornographic Recordsom.

alt

 
Mješavina tribal tech-housea i techna rezultirala je time da prva traka padne u ruke velikima pa je vrte Mark Knight, Umek, Cristian Varela, Slam, Spartaque, Paul Van Dyk, Alex Di Stefano, Gabriel D`or Borody, Paco Osuna, Nic Fanciulli, Richie Hawtin, Ant Brooks, Tomy DeClerque… Traka “Chicas” nastavlja niz uspjeha i sjeda u setove  na Tomorrowlandu, Awakeningsu, Electrobeach Festivalu, Exit Festivalu, Spaceu Ibiza… Produkcija postaje velika ljubav i Jock sve snage usmjerava u završavanje rada na debitantskom albumu. Do tada vidimo se u Nina boat clubu.
 
Subotnja noć pak donosi dvostruko zadovoljstvo s House i Hip Hop i R’n’B tonovima. Na prvom flooru s nama su Jakka i Fryer uz zagrijavanje s Face Off-om. House on the Boat rodio se kao novi glazbeni program a prošetat će naslovnim žanrom i njegovim rođakom Tech houseom.
 
Slavonska duša Domagoja Jakića Yakke ispreplela se kroz svojih 5 godina na sceni s onima Barbare Tucker, Dj PP-ja, Garyja Caosa, Phila Fuldnera, Adriana Houra, a izdanja su se cijedila s labela kao što su Sony Music Entertainment, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa i redovno sjedala na online top stotke. Iako primarno usmjeren na tržište izvan granica najnoviji uradak je u ralje remixa ugrabio veliki hit domaćeg elektro-pop sastava Detour “Plešem sama” u kojem već uživaju Gramophonedzie, Blacksoul, Miss Soulfly, Topa, Danny Cruz, Dado Maas, DJ Damien, Nebs Jack, Senno, DJ Pintha, Milly, Phoenix Kraundler, Robi Sliva, Miss Iness, Luka Jakopec, Dan Dally, Mario Mijatović…

alt

 
Neven Milutin poznatiji je kao Fryer. Na sceni od 1994. započeo je u bandu inspiriranom old school hip hop-om, NY hc punkom i Kraftwerkom, samo da bi ovaj izričaj za Fryera i kolegu Boo Dale zamijenila ljubav prema elektronici. Predstavili su Hrvatskoj kombinaciju electra, tech housa i minimalnih zvukova tad znanog kao electro clash /electro house da bi do danas evoluirao u urbani underground house koji oviseći o prilici i atmosferi suptilno koketira sa techno ili disco vibracijama. Rezidencija u zagrebačkom Boogaloou i riječkom Fun Academyju rezultirala je svirkama u najboljim lokalnim i regionalnim klubovima. 2013.izašao je prvi release za Fryera: Work The Floor EP na Sound of Comfort, u suradnji s partnerima Wanom i Boo Daleom. EP je inspiriran zajedničkim projektom koji predstavlja mjesečno party izdanje Work the Floor.

alt

 
Prvi floor će zahtijevati doprinos od 35 kn dok će drugi “Groovealicious – Hip-Hop, R&B, Reggaeton, Dancehall, Twerk” biti totalno i apsolutno free. Pa dođi, protresi kosti dok ne zazvekeću. Nina zove, javi joj se i sretan ti nadolazeći plesni vikend dragi naš! Uhvati val!
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2