Skip to main content
  • alt
  • 20.02.2014.

Ništa od Zlatnog rata?

Kao što smo nedavno pisali, plaža Zlatni rat na Braču trebala bi biti novo odredište Ultra Beach partyja, najavljenog za 15. srpnja ove godine, a sam program trajao bi od popodne do 2 sata ujutro. 

 
No, iako su dogovori organizatora i lokalne zajednice pri samome kraju, čini se da ipak neće ići sve tako glatko. Naime, prema pisanju Bolske kronike, koncesionar  plaže Zlatni rat, tvrtka “Grabov rat”,  reagirao je i na samu neslužbenu informaciju o partyju na ovoj jedinstvenoj plaži i svoj negativan stav prezentirao u pismu koje je poslao na tri adrese – županu Splitsko-dalmatinskom, Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima te Odjelu za graditeljstvo, komunalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša u našoj županiji.
{youtube}dDU5Eoy1C4w{/youtube}
 
Nismo kao koncesionar dobili apsolutno nikakvi upit i obavijest o bilo kakvim manifestacijama ovakve vrste, a uz to se oštro protivimo i samoj ideji da se na jednom zaštićenom području jednog takvog lokaliteta može uopće i pomišljati na održavanje takvih događanja”, piše u dopisu kojeg je potpisao direktor “Grabovog rata” Tomislav Marčić, a prenosi Bolska kronika.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2