Skip to main content

Nizozemku roditelji proglasili nestalom, a ona cijelo vrijeme bila na rejvu

Jedna nizozemka doslovno se izgubila u glazbi jer nakon što se 7 dana nije javila roditeljima, proglašena je nestalom, no ona se zapravo zabavljala rejvanje u Španjolskoj.

Piše: 

Thalissa Van de Lagemaat krenula je na festival u španjolsku Granadu, dajući svojim roditeljima doznanja da će se vratiti kući do 31. listopada, no jednom kada se to nije dogodilo, isti su brzo počeli tražiti pomoć te vlastitu kćer proglasili nestalom.

Za mladu djevojku, dogdila se "sreća u nesreći" jer su joj ukradene osobna iskaznica i mobitel, zbog čega nije previše ni marila, nego je u svom filmu nastavila rejvati, dok sa druge strane njezinim roditeljima to zadalo još veću glavodoblju. Kako se nije pojavila doma na vrijeme (vjerojatno ju je čekao ručak dobrodošlice), roditelji su Thalissu proglasili nestalom, te zatražili pomoć preko medija.

No, nizozemka se nekim slučajem uspjela dočepati do Facebooka te staviti objavu kako je njezino rejvanje u Granadi na vrhuncu, što se mnogima nije svidjelo. Suze i tuga za ovom rejverkom, pretvorilo se u ljutita lica koja je na sebe navukla ovom objavom pri čemu ju je i vlastita obitelja prozvala za nemarnost i neodgovornost. Svi tako imate primjer kako vlastitoj obitelj treba objasniti pravila rejva te da to u principu potraje i koji dan duže. Vjerujemo kako su roditelji Thalissu nakon ovog incidenta stavili u kaznu.

[euroweeklynews]
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2