Skip to main content
  • atmosfera
  • 9.11.2012.

Nizozemski DnB dvojac u Zagrebu

Svi željni zabave, plesa i drum `n` bassa u narednom će periodu doći na svoje, jer Dirty Beatz ekipa priprema party s gostima iz Nizozemske koje ste mogli premijerno u Hrvatskoj čuti na Outlooku.

Naslovna foto

atmosfera

U prosincu će dakle u Zagrebu nastupiti  dnb poslastica June Miller , iza kojeg ne stoji draga djevojka, nego muški produkcijski dvojac Bart van Dijk & Mark McCann iz nizozemskog Utrecht-a koji izdaje glazbu za etikete kao što su RAM, Critical, Horizons, Deep soul music, Renegade Hardware, InnerActive.

{soundcloud}https://soundcloud.com/junemiller/enei-movin-fast-june-miller{/soundcloud}

Setovi June Miller tjeraju na ples publiku diljem Europe. Od Renegade Hardware-a i Fabric-a u Londonu do Outlook festivala u Hrvatskoj. Budućnost izgleda svijetlo za ovaj talentirani dvojac a s novim inovativnim kolaboracijama u rukavu još više proširuju svoje glazbene dimenzije. Više o June Miller u nadolazećim tjednima i na njihovom Soundcloudu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/junemiller/brave-man{/soundcloud}

No dok čekate u Grey Roomu u Medici u petak 16.11. Dirty Beatz ekipa priprema party zagrijavanja, na kojem se zvukovno uz Dirty Beatz , Pro, Matz i Leeksa možete zvukovno pripremiti za nadolazeće goste. Upad je 20kn, party starta od 23h.

{soundcloud}https://soundcloud.com/brat-leeks/seba-painted-sky-brat-leeks{/soundcloud}

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.