Skip to main content
  • alt
  • 5.01.2015.

Njujorški MC zaštitaru slomio nos

MC Joey Bada$$ neko će se vrijeme povlačiti po sudovima nakon što je zaštitaru na Music and Arts festivalu u Australiji odlučio malo preurediti lice.

 
Bada$$ je izgleda odlučio da bi trebao učiniti nešto da opravda svoj alias kada mu je oko 20.30 u petak prišao zaštitar. Razgovor je završio tako da je zaštitar upoznao Joeyevu šaku i završio u bolnici sa slomljenim nosom.

alt

 
Policija Byron Baya privela je MC-ja, ali zanimljivo, tek pošto je odradio gažu i uhitila ga za nanošenje tjelesnih ozljeda. Eventualno je pušten na slobodu pod jamčevinom i iznova će zagrijati klupe na saslušanju lokalnog suda u Byron Bayu 19. ožujka.
 
Tko zna koja interakcija se odvila između dvojice momaka prije izlaska na pozornicu, no ipak ne možemo se oteti dojmu da bi javna ličnost trebala malo bolje kontrolirati impulse. Što li je tako grozno mogao reći dvadesetogodišnji zaštitar da izazove ovakvu reakciju? 
 
No opet, kako Joeyu kroz nekoliko tjedana izlazi novi album možda je ovo samo neobičan način privlačenja oka javnosti jer i loš publicitet je dobar publicitet.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk