Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

NoGuestlist za finiš sezone u klubovima dovodi Richyja Ahmeda

Ulaskom u lipanj, dolazimo do finala plesnjaka pod crvenim svjetlima u zatvorenom

Piše: 


Nakon nekoliko tjedana pauze, NoGuestlist se sprema za veliko finale u zatvorenom na šestom izdanju partyja pod crvenim svjetlima. U srijedu 7. lipnja, Peti Kupe još jednom ugošćuje NoGuestlist koji ovog puta u Zagreb dovodi Richyja Ahmeda. Uz britanskog DJ-a za glazbenu pozadinu su zaduženi Mene, Pablo Panda i Aldo Morro.

Richy Ahmed dolazi sa jugoistoka Engleske, a svoje formativne godine je proveo u raznim aspektima elektroničke scene. Svoje prve korake je započeo kao ljubitelj glazbe i raver, zatim kao promotor, što ga je naposljetku dovelo do uloge DJ-a, producenta i vlasnika etikete. Na njegove glazbene odabire u houseu zvuku utječu razni žanrovi koji sežu od disca, funka, hip-hopa pa sve do electra i techna. Svoje ime je prometnuo na sami vrh scene s rezidencijom u važnom DC-10 klubu na Ibizi. Tijekom godina nastupao je od Tomorrowlanda pa sve do Glastonburyja, kao i od Panorama Bara pa sve do Space Miamija.

DJ s beogradskom adresom Mene još jednom stiže u hrvatsku metropolu, kako bi ponovno rasplesao partijanere sa svojim unikatnim zvukom kroz kojeg spaja elemente hip-hopa s mračnim, raw house zvukovima i izletima u techno. Pablo Panda je alfa i omega BSH Eventsa, kojeg osim u ulozi organizatora, redovno možemo pronaći i u ulozi DJ-eva koji drma partijanere sa house ritmovima. Još jedan neizostavni DJ na NoGuestlist partyjima je Aldo Morro kojeg je “školovao” pop i dance 80-ih te r’n’b i hip-hop 90-ih, što ga je dovelo do ulaska u house zvuk.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: NoGuestlist 006 w/Richy Ahmed at Peti Kupe

Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom