Skip to main content
  • 10.10.2007.

Noisia stiže u riječku Stereo Dvoranu

Nakon što su otkazali nastup na ljetnom festivalu Priredba, u Stereo Dvoranu , 12.10.2007. godine, u organizaciji masa:kru-a dolazi jedan od svjetski najinovativnijih drum&bass kolektiva, NOISIA . Ova  Nizozemska trojka pioniri su jednog od popularnijeg drum&bass podžanra,  takozvanog neurofunka.

Piše: 

Njihovi glazbeni uratci neizbježan su repertoar gotovo svakog drum&bass DJ-a, a iza sebe imaju zavidan broj izdanja na najprestižnijim etiketama elektronske glazbe, kao što su RAM, Renegade Hardware, Subtitles. Posjeduju i vlastitu etiketu VISION.

Povrh svega, momci potpisuju i nekoliko soundtrackova za kratke filmove, te pregršt breakbeat (kao Hustle Athletics), tech-house i minimal izdanja, a nedavno je izašao njihov remix hita Robbie Williamsa „King of the bongo“ što svakako potvrđuje kvalitetu njihovog zvuka. Bez obzira da li demoliraju plesne podije, isporučuju nježniji drum&bass, ili izdaju breakbeat, sasvim je sigurno da Noisia momci imaju VISION – što je upravo NOISIA naopačke.

Potporu NOISIA-i pružit će DJ Dativ, njihov sunarodnjak, DJ Chatko, odnedavni član zagrebačkog  Bass Invaders kolektiva, te domaćin iz masa:kru-a DJ Flip. Radi potpunog doživljaja prvog [dramen'beis] partija ove sezone treba obratiti pažnju i na novo iznenađenje iz Lole.Kee.Bolek tvornice oblika, boja i pokreta. Bez sumnje je ovo dogadjaj koji svakako treba posjetiti, da li zbog najluđeg plesa u gradu, NOISIA-e ili već dobro znane atmosfere masa:kru zabava, odlučite sami.

Piše: breakspot.klubskascena.com

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk