Skip to main content
  • 20.06.2017.

Nova clubbing destinacija Jadrana u borovoj šumi!

Nove stvari ponekad su dobre samom svojom novosti. Unošenjem svježe kisikom obogaćene krvi u žile napretka, pomicanjem unaprijed i kolateralnom putanjom svih s njima povezanih sudbina. No kada novost novoga jenja ostaje kvaliteta.


Baš jedna takva nova i kvalitetna priča raspliće se na nekoliko stotina metara od rajske turističke lokacije od Midasa dodirnutog Zlatnog rata pod imenom " 585 club". Jedno od najljepših mjesta Jadrana fenomen je koji iz godine u godinu mašinerijom vrijednih lokalnih ljudi u pozadini Bola konstantno povećava broj posjetitelja. Disonanca na poleđini sjajnih plaža, surferske meke, sportske entuzijaste i obiteljski turizam bio je nedostatak cjelonoćnog momenta za mlađi profil gostiju željan ljetnih zora.

Prije deset godina zatvoren je sasvim legendarni bolski Faces klub, čiju ulogu su u dnevnoj i večernjoj varijanti suvereno preuzeli odlični klubovi Varadero u centru Bola i Auro na Zlatnom ratu, no s nadolaskom ponoći, oni željni nastavaka noćnih plesnih avantura nisu imali kamo stoga načelnik općine Bol, gospodin Tihomir Marinković, dijeli entuzijazam napominjući kako će "Otvaranjem novog kluba, na lokaciji koja nikome neće ometati odmor, zaokružiti ponudu vrhunske zabave našim mladim gostima." Ideja je da klub nudi najbolje od domaće i globalne elektronike i njome povezanih žanrovskih niti od 22 do 5 ujutro.

Ova lokacija smještena je nekoliko stotina metara u šumi, samo 5 minuta hoda od špice Zlatnoga rata, nastala je iz ruku uspješnog teama koji već nosi nekoliko smještajnih i ugostiteljskih objekata. Iskusna ekipa, zajednički cilj i ljubav prema mjestu na kojemu živiš ključni su elementi pogonskog goriva koji će 585 club učiniti nevjerojatnim dodatkom domaćoj ljetnoj party ponudi. Ne radi se o prerazvikanoj party destinaciji koja zagađuje bukom, svjetlima i ostavlja krajolik oko sebe uništenim. Bol se već dakako isprofilirao kao omiljeno mjesto gostiju čiji najveći dio poprečnog presjeka čine Austrijanci, Nijemci i Belgijanci, kao i posjetitelji iz skandinavskih zemalja i već ova struktura gostiju sama diktira mnogo veće inicijalne standarde podižući ljestvicu očekivanog iskustva u naborima bolske borove šume. Fenomenalni interijer i vanjski mu produžetak upotpunjen VIP separeima, DJ pultom i vanjskim šankom nastaju je pod kreativnom paskom kipara i scenografa Nedjeljka Mikaca Caka odgovornog i za uređenje mnogih popularnih zagrebačkih lokala poput Johann Francka, Peperminta, Supercafea, kluba Noa na Zrću te novootvorenog zabavnog parka Mirnovec u Biogradu na moru.

Službeni datum otvaranje stiže uskoro s fenomenalnim programom svjetskog glasa. No o tome i onome što nas čeka u dugom toplom bolskom ljetu u borovini za nekoliko dana. Za sada se samo osmjehuj jer su počeci uvijek romantično prekrasni punktovi novih mogućnosti i sudbinskih linija i osjeti se slobodnim profesionalno novu klupsku priču uhoditi na službenoj Facebook stranici ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2