Skip to main content
  • paromlin
  • 28.09.2013.

Nova etapa Sirupa na novoj adresi

Tko čeka, taj i dočeka jer zagrebački klub Sirup napokon ima novu adresu.

Naslovna foto

paromlin
 
Potaknuti ovom viješću koja će zasigurno razveseliti brojne obožavatelje Sirupa, uzeli smo kratku izjavu od Arsena Pavešića, voditelja Sirupa, a uskoro ćemo porazgovarati kako bismo predstavili novu lokaciju, koncept i naravno sezonu.
 
Tako doznajemo da će se Sirup udomiti u prostoru u sklopu velebne zgrade nekadašnjeg industrijskog kompleksa Paromlin, jednog od najznačajnijih primjera industrijske arhitekture u Hrvatskoj s početka 20. stoljeća.
 
Sirup će se tako smjestiti u dvjestotinjak kvadrata prizemlja glavne Paromlinske zgrade, čiji je najveći dio stradao u velikom požaru 1988. godine, a najveća zasluga za realizaciju ove nove Sirupove etape pripada vodećim ljudima Udruge GrunPF, inače najstarije zagrebačke neprofitne udruge građana, koja se već desetak godina brine o preostalim sačuvanim prostorijama Paromlinskog kompleksa.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2