Skip to main content
  • 26.08.2011.

Nova izdanja spremaju Afrojack, Fedde Le Grand..

Za sve ljubitelje house i electro zvuka u Nizozemskoj se formirao val novih producenata koji danas uspješno kroče elektronskom scenom. Dobitnik Grammy nagrade, remixer, producent i DJ Afrojack ovoga je ljeta posjetio i Hrvatsku nastupima u Byblosu i Aquariusu (Zrće).

Piše: 

Naslovna foto

Fedde Le Grand


23.-godišnjak je već toliko toga napravio da slobodno može poraditi na novom albumu. Trenutno je toliko tražen da tjedno u prosjeku nastupa i do 8 puta jer ponekad ima i dvije svirke u jednom danu. Teško pronalazi vremena za odlazak u studio ali ovog rujna planira se više posvetiti dovršetku svog albuma. Čini se kako ovaj dijamant elektronske produkcije još uvijek nema ugovor ni izdavačku kuću ali to je ono što ga trenutno manje čini nervoznim jer zna koliko vrijedi.
{youtube}6Ud1Kk8NOk8{/youtube}

Na albumu bi trebao surađivati i s Paris Hilton no čini se da će i van ovoga imati dosta privatnih aranžmana na drugim poljima. S Timbaland-om će raditi na novom albumu Davida Guette, a dok sve to čekamo poslušajmo nešto svježe sa Steve Aokiem.
{youtube}zrnKc5kboAg{/youtube}

SANDER VAN DOORN
Drugi studijski album "Eleve11" izlazi u rujnu za Doorn Records. Devet nikada objavljenih radova plus dva favorita iz prošlosti "Love is Darkness i Koko" čine ovo izdanje. Na nadolazećem albumu potpisuje i vrijedne suradnje sa sjajnom Nadiom Ali, te producentima Laidback Lukeom i Sidney Samsonom. Sander Van Doorna ovog smo ljeta slušali na splitskom Enter festivalu i u Aquariusu (Zrće).
{youtube}srq3PhCsRvY{/youtube}

Tracklist
01. Interlude // Love Is Darkness feat. Carol Lee
02. Koko
03. Believe feat. Tom Helsen (album version)
04. Nano
05. Rolling The Dice feat. Sidney Samson and Nadia Ali (Album Version)
06. Beyond Sound (Godskitchen Urban Wave mix)
07. Timezone feat. Frederick
08. Drink To Get Drunk
09. Who's Wearing the Cap feat. Laidback Luke (Album Version)
10. Slap My Pitch Up
11. Eagles feat. Adrian Lux

FEDDE LE GRAND
Čini se da treći Nizozemac koji je i do sada napravio najviše na sceni te započeo priliv novog vala producenata na scenu želi okruniti ljeto 2011. na poseban način. Fedde je jedan od najboljih aktera splitskog Diskoteka Riva partija 12. kolovoza za kojeg su mnogi posjetitelji komentirali da je napravio neopisivo dobru urnebesno plesnu atmosferu, premda nije bio najavljen kao glavna zvijezda događaja.
{youtube}_GL-Pz3dfR8{/youtube}

Tijekom ovoga ljeta svake srijede je nastupao na klubskoj večeri BE u Spaceu na Ibizi zajedno sa Markus Schulzom. Taj trenutak žele obojica ovjekovječiti prigodnom mixanom kompilacijom na dva diska.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk