Skip to main content
  • 30.03.2023.

Nova klupska večer -Balkanika- s naglaskom na regionalnu scenu u Boogaloou

Najbolje od elektroničke glazbe iz regije gostovati će na novoj klupskoj večeri

Piše: 

Zagrebački Boogaloo svoju proljetnu sezonu otvara 1. travnja s novim projektom “Balkanika” koji se za svoje drugo izdanje vraća u veliku dvoranu “hrama sreće”, gdje će svirati Siniša Tamamović, Ilija Djokovic, Damir Hoffman, F.O.R.M. live! te Shipe.


Foto: Benny Take a Moment

Ovotjedni fokus glazbenih selekcija će biti na technu te mračnijem  zvuku koji će obrgliti svakog ljubitelja elektroničke glazbe.

Balkanika” je nova serija evenata koja okuplja najbolje regionalne izvođače. Prvo izdanje održalo se za Noć vještica, a u planu je da se održava svaka tri mjeseca u velikoj dvorani Boogalooa gdje će okupljati najkvalitetniji, renomirani DJ-evi i producenti s područja Balkana.

Siniša Tamamović je DJ i producent s područja BiH koji je svoju adresu zamijenio za London, a njegova su izdanja objavljena na Dubfireovoj izdavačkoj kući te su oborila ljestvice Beatporta. Njemu uz bok, pridružit će se i brzorastuće ime, Ilija Djokovic koji je zauzeo tron Beatportove techno ljestvice s trakom “Atom”, a sve ostalo je povijest.

Za miksetu stati će i DJ s više od 20 godina iskustva, Damir Hoffman čije su trake izdane na labelu Marca Baileya, a može se pohvaliti i uspješnom organizacijom Reload Eventsa u Novoj Gorici u Sloveniji. Duo F.O.R.M. live! publika poznaje kao rezidente Boogalooa te dugogodišnje artiste na zagrebačkoj sceni jer sa svojim mračnim i industrijskim zvukom ističu se na svim nastupima.

Finalno ime koje će ispisati drugo izdanje je Shipe, rezident i organizator Future Scopea te Šoderice Open Air koji je dosad imao prilike nastupati bok uz bok sa svjetskim imenima kao što su Fatboy Slim, Amelie Lens, Jeff Mills te mnogi drugi.

Ogrebi se za ulaznicu na Instagramu

soul gravity desktop
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.