Skip to main content
  • 27.02.2020.

Nova klupska večer Saft će se razliti po Vama iz moćnog razglasa Aquariusa

Jako deep, dozlaboga underground, a opet groovy, veselo i plesno. Saftno.

Piše: 


Zvuk je to kakav će se po vama razliti iz moćnog razglasa floora A1 u Aquariusu.

Prvo izdanje Safta u goste odmah dovodi pravu poslasticu, i to ponajboljeg hrvatskog producenta underground deep house žanra, koji će predvoditi tročlani, pažljivo birani lineup.

Tome R
Kad s tobom žele suradnju i remikseve ti rade velikani poput Mihai Popoviciua, Markusa Homma, a produkciju ti charta Archie Hamilton, to već govori mnogo. Ali ni približno dovoljno o ovom talentiranom producentu iz Trogira. Specifični, sočni deep house/tech zvuk koji je razvio sa svojim Sit Down Recordings redovito zasjeda na Beatportove top chartove.

Sa svakim novim izdanjem, Tome R strpljivo se, stepenicu po stepenicu, penje sve više i više. Mišljenja smo da je čovjek i suviše samozatajan za to koliko je veliko ime na globalnoj sceni. Zauzet produciranjem, u Zagreb ne dolazi često i baš zato bila bi velika šteta propustiti uživo čuti ono što će velikani underground deep housea vrtiti tek za koji mjesec.

Foundate
Fini, mekani deep dub i minimal zvuk je kojim se potpisuje mladi Pino Banda, Ovaj student audio inženjeringa svoje znanje o glazbi pretače ne samo u setove koji se uživo mogu čuti u DEPO-u i ostalim klubovima, već i u vlastitoj produkciji u koju je zagazio u suradnji s Tonijem Teskerom. Dečko je to s nevjerojatno istančanim uhom za glazbu i imajte upaljen radar da vam ne promaknu stvari koje se već masteriraju i spremaju za objavu.

Babče
Idejni začetnik SAFT-a. Zvuk je na uvijek suludo rasplesanim partijima brusio u Funku, Pločniku i ostalim zagrebačkim klubovima. House je to koji je jako dubok, višeslojan i snažan, a nikad ne umara, već naprotiv, ljude nepogrešivo tjera na ples.

Baš je zato Dario Todorović Babče, televizijski reporter i zaljubljenik u glazbu, u suradnji sa zvukomišljenikom Robertom Midžićem ParexceLabsom, odlučio pokrenuti večer posvećenu takvom zvuku. Moćni razglas i intimna atmosfera kakvu nudi floor A1 u Aquariusu savršena je kulisa za pričanje jedne nove, duboke i nasmijane priče.

U petak, 6.3. zaronite u SAFT.
Ulaz: 40kn<1h<50kn

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2