Skip to main content
  • 29.04.2006.

Nova klupska večer u Aquariusu

Nakon raznih klupskih avantura i ludo provedenih noći poznati i respektabilni DJ trojac: Tom, Grade i Frx u suradnji s klubom Aquarius-klubom s najdužom tradicijom organiziranja evenata ovakve vrste,  predstavlja Vam novi vrhunski klupski plesni program subotom koji će zadovoljiti glazbene apetite svih ljubitelja dobrog groovea.

Piše: 

Stvaranje ove nove večeri logičan je slijed  nakon pokretanja emisije In House Selection na Radiju 101. Iskustvo i znanje spomenutih DJ-a i novi ambijent kluba garancija su dobrog provoda i opuštene, ležerne atmosfere. Simbiozom ovih faktora stvara se pravi hedonistički doživljaj bez granica koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

DJ Frx, DJ s bogatim iskustvom pokriva široki spektar klupske glazbe, nekad rezident klub-house programa Body  & Soul, rezident Blackout Lounge-a, Soul Cluba, urednik i voditelj mnogih emisija na Radiju 101-One Man Music Show, Blackout Rap Show, 101 Club i In House Selection, svojim osebujnim sposobnostima transformiranja poznatih melodija i stvaranjem nekih novih primamljivih zvukova osigurat će Vam kvalitetno glazbeno putovanje do točke vrhunca u kojoj još niste bili.

A da Frx ne bude usamljen u tim nastojanjima  pridružila su mu se još dva klub-house majstora: Tom i Grade čiji će doprinos učinit ovu glazbenu priču  kompletnom. Tom i Grade, DJ-i  su prepoznatljivog stila, poznati ne samo izvan Zagreba već i izvan Hrvatske koji iza  sebe imaju već jako puno DJ rezidencija i gostovanja. Nekad uz Frxa glavni nositelji Body & Soula, Nitelife-a…Njihovo bogato znanje o glazbi kao i veliko iskustvo daju bajkoviti ton ovoj večeri. Sva trojica su bili rezidenti klupske house večeri Nitelife u Aquarisu, a sad nakon par godina ponovno na okupu u Aquariusu kao rezidenti novog klupskog programa Home…doma je ipak najljepše….

Otvaranje programa  u subotu 06. svibnja 2006.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2