Skip to main content
  • noa zrce
  • 28.06.2012.

Nova plaža na Pagu za drugačiji doživljaj

Pag je dobio novu dimenziju za zabavu koja će se od Zrća razlikovati izborom glazbe, lokacijom i montažnim objektima rađenim od organskih materijala.

Naslovna foto

noa zrce

Plaža Bura Bura geografski je poznata pod nazivom Katarelac, a nalazi se istočno od plaže Zrće i predstavlja novu turističku i zabavnu ponudu na otoku već sad diljem svijeta poznatom kao nova Ibiza. Kilometarska plaža locirana je u Zadarskoj županiji, nema fiksnih objekata a svi montažni objekti rađeni su od organskih materijala.

Uređeni prilaz od plaže vodi prema parkiralištu kapaciteta za 500 automobila. Od sljedeće godine cilj je da plaža koristi samo prirodne izvore energije. “Bura Bura sa svojim zelenim pristupom prema okolini želi postaviti nove standard u brizi o okolišu te smo za sljedeću godinu aplicirali i u fond za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša” – izjavio je glasnogovornik Ali Mirza Mulabegović.

Osim atraktivne šljunčane plaže na plaži se nalaze i dva kluba, Pepermint i Noa beach club. Noa je klub koji se kompletno nalazi na površini i koji smo vam nedavno predstavili, a kapaciteta je 3000 posjetitelja. Posjetitelji osim kopnenim putem mogu pristupiti klubu i brodom te se direktno privezati brodicom za sami klub, a nudi mogućnost i najma “otoka” unutar samog kluba omogućujući velikim grupama privatne zabave.

Klub otvara sezonu drugog srpnja nastupom poznatog slovenskog DJ i producenta Valentina Kanyzanija i zabave pod nazivom Next Wave koja je polučila veliki uspjeh na Ibizi, a nakon toga slijede nastupi velikana elektronske glazbe Sven Vätha, Richie Hawtina, Norman Doraya, te nastupe Honey Dijon, Cassie, Latin Prince i brojnih drugih.

Zagrebački klub Pepermint također se seli ljeti na Pag i razlikovati će se od ostalih po opuštenoj atmosferi, r'n'b, soul, funk, disco, latin, deep house glazbi koja se ne pušta u drugim klubovima. Na otvorenje 7. srpnja stoga je pozvan gosta DJ-a rezident Café del Mara, kultni pionir chill out glazbe Jose Padilla, autor svjetski poznatih kompilacija Café del Mar koje su u do sad prodane u više od 6 milijuna primjeraka.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju