Skip to main content

Nove snage BBC Radia 1: Heidi, Skream & Benga, Chuckie

BBC Radio 1 otkazao je suradnju nekim dugogodišnjim suradnicima poput Gilles Petersona ili Judge Julesa a u isto vrijeme svojoj ekipi pripojio odred novije generacije elektronskih umjetnika. Očekivano!

Piše: 

Naslovna foto

BBC Radio 1


BBC Radio 1 primio je u svoje odaje nove DJ-e i glazbenike. To su Skream & Benga, Toddla T, Charlie Sloth i Friction koji će idućih godinu dana imati probni rok sa svojim radijskim emisijama. Skream & Benga su na rasporedu petkom od 23h u dvosatnoj emisiji. Prije njih su Annie Mac i Pete Tong.

Toddla T je petak ujutro od 2 do 4h. Ovaj momak je totalno oduševljen prilikom da radi za BBC i definitivno će se potruditi da na njemu i ostane. Friction priprema svoj drum & bass kutak. Radio 1 Residency je nova emisija koja predstavlja raziličite autore četvrtkom navečer a glavnu riječ vode Heidi, Chuckie i Kutski.
{youtube}juYSqSicV_U{/youtube}

Ovim novim rasporedom neki stari znalci i dugogodišnji zaposlenici BBC Radia 1 dobili su "otkaz ugovora o radu". Nažalost u eteru više nećemo slušati Judge Julesa, Gilles Petersona, Kissy Sell Out te dvojac Fabio & Grooverider.

Judge Jules smatra neprocjenjivim vrijeme od 14 godina koje je proveo na ovom radiu. Gilles Peterson je u pregovorima sa BBC 6Music kanalom oko budućih projekata. Ovaj novi raspored na snagu stupa u travnju iduće godine.

Skream & Benga su napravili novi EP za besplatni download.

Scion A/V
1.Benga – Any Steppers
2.Benga – Electro West
3.Skream – Ice Cream Jelly Roll
4.Skream – Nefarious
5.Skream – Phat Head

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop