Skip to main content
  • 12.04.2007.

Novi album Chemical Brothersa stiže u lipnju

Novi album Chemical Brothersa “We Are The Night” izaći će 18. lipnja, pet dana poslije nastupa u Beogradskoj areni. Za ovaj, šesti album, Tom i Ed kažu da je najbolji do sada i da sadrži 12 euforično melodičnih, psihodeličnih i beskompromisnih party-acid pjesama.

Piše: 

Album „We Are The Night“, sniman u skrovitom mraku skloništa u Južnom Londonu, je mapa kroz modernu psihodeliju, rollercoaster koji će voziti slušaotelje na put od perkuzija do ritmičnih impulsa koji zvuče kao da ih sviraju roboti iz futrističke diskoteke; od moduliranih sintisajzera koji zvuče kao da su ostavljeni na kiši da umru do halucinogenih javnih obavještenja o morskoj ribi. Za to vrijeme, beztjelesni glasovi robota pojavljuju se kao tek otkriveni instrumenti.

Album „We Are The Night“ povezuje zvuk disko klubova u Manchesteru i Mineapolisu ranih osamdesetih i zvuk Londona 2007. i predstavlja ogroman korak naprijed za Chemicalse i u produkcijskom i u muzičkom smislu.

Preview ovog izdanja imali smo prilke čuti kada su Tom i Ed objavili ultra limitirano izdanje “Electronic Battle Weapon” 8 i 9. Prvi single “Do It Again” na kojem gostuje Ali Love najavljen je za 4. lipnja.

Lista pjesama:

01. No Path To Follow
02. We Are The Night
03. All Rights Reserved Ft. The Klaxons
04. Saturate
05. Do It Again Ft. Ali Love
06. Das Spiegel
07. The Salmon Dance Ft. Fatlip
08. Burst Generator
09. A Modern Midnight Conversation
10. Battle Scars. Ft Willy Mason
11. Harpoons
12. The Pills Won't Help You Now Ft. Midlake.

Izvor: www.exitfest.org

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2