Skip to main content
  • hot chip
  • 26.02.2012.

Novi album Hot Chipa

Bend koji je indie elektroniku približio publici već duže vrijeme krije informaciju o datumu izlaska njihovog novog albuma.

Piše: 

Naslovna foto

Hot Chip

Sad su napokon posustali i obznanili da je album u finalnom stupnju miksanja te da će vjerovatno biti objavljen u lipnju iako još uvijek nije definitivno odlučeno. Vokal benda Joe Goddard istaknuo je za njega jedinu zanimljivost vezanu za novi album, a ta je da su igrom slučaja novi album radili na mikseti koja je nekada pripadala Conny Plank-u, nemačkom producentu koji je radio sa Kraftwerk-om, Neu! i drugima.

Dečko sa kojim smo radili dostavio je miksetu iz Nemačke gde je trunula i nije uopće bila upotrebljivana. Potrošio je 10 000 funti kako bi je popravio, i mi smo je iskoristili za album.” – rekao je Joe koji je također objasnio da će sve pjesme u potpunosti zvučati kao Hot Chip i da je novi album nastavak ljubavne veze sa svim vrstama plesne glazbe.

Ovo će biti njihov peti studijski albuma nakon "Coming on Strong", "The Warning", "Made in the Dark" i "One Life Stand". U Hrvatskoj smo ih mogli čuti uživo 2008. na VIP InMusic Festivalu. Do objave točnog datuma izlaska novog albuma Hot Chip slušamo njihovu novu stvar „No Fit State“.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dfa-records/hot-chip-no-fit-state{/soundcloud}

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju