Skip to main content
  • marco bailey
  • 11.01.2013.

Novi album Marca Baileya

Svojim nastupima u našoj regiji Marco Bailey nas redovno počasti, zato su mnogi od vas tijekom protekle godine u njegovim setovima ako su pažljivo slušali, mogli zamijetiti novi zvuk.

Naslovna foto

marco bailey

Taj zvuk belgijski je glazbenik sad upakirao u novi album pod nazivom „High Volume“  s 12 pjesama + bonus pjesmom, "Sunday Depress". Album očekujemo 11. veljače. Nakon 20 godina duge karijere i više od 70 ploča izdanih za labele poput Bedrock, Toolroom i Drumcode, ovaj LP bit će 100. izdanje za njegov label MB Elektronics.

{youtube}u5ok5hUR4C0{/youtube}

Poznavajući Marca većina albuma sa svojim techno melodijama i pokojom tech house i ambientalnom dionicom spremna je već za plesne podije. Album će Marco vjerojatno poželjeti promivirati pa se nadamo njegovom posjetu Hrvatskoj vrlo skoro.

Tracklist
01. Grolzham
02. The Black Crow
03. The Falcon
04. The Fox
05. The Owl
06. The Snake
07. Cash
08. Funk That Groove
09. Summer Madness
10. Horny Tiger
11. The Airport Lounge
12. She Leaves
13. Sunday Depress (digital bonus track)

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk