Skip to main content
  • dmt
  • 25.01.2012.

Novi Black Light u Lemonu

Black Light je potpuno svjež program elektronske glazbe u samom centru Zagreba koji ulazi u svoje četvrto izdanje ovog petka, 27. siječnja.

Piše: 

Naslovna foto

Dmt


Suprotno nazivu, bit ćemo tako hrabri i reći da je Black Light svjetlo na kraju tunela za "nesvrstane" ljubitelje elektronike koji žele uživati u nekomercijalnim ritmovima, a prerasli su sve što za sobom povlači posjet prosječnom rejvu u Hrvata.

Crna boja u nazivu označava eleganciju, umjerenost i neobavezni dress code večeri no nikako i raspoloženje. Ne bojte se, ovo nije još jedan pretenciozni party za zlatnu mladež, Black Light je namijenjen ženskim i muškim pripadnicima populacije koji u ugodnom i intimnom okruženju kluba Lemon žele uživati u iskonskom clubbingu uz bass, house (tech, deep, french, funky), 2 step, hip-hop i slične, ne pretjerano progresivne ali vrlo plesne glazbene pravce.

Ovoga puta do svjetlosti će Vas kroz mrak provesti jedan od najsvestranijih zagrebačkih DJ-a Oli Dobolli te iskusni resident DJ duo: RRRamon! aka Yesh! i DMT, koji u zajedničkih 20ak godina DJ staža osim stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout, Outlook itd.

START: 23:00
ULAZ: 0kn do ponoći, 25kn nakon ponoći

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju