Skip to main content
  • Klubska Scena
  • 9.03.2011.

Novi izgled za novih deset godina

Prošlo je deset godina, nešto smo stariji, nešto iskusniji, a pomalo i pametniji, pravo vrijeme da i mi promijenimo svoj izgled. Nadamo se da će Vam se svidjeti jer mi smo oduševljeni!

Naslovna foto

Klubska Scena


Kako ove godine slavimo svojih prvih deset godina postojanja kao inspiraciju za sljedećih deset odlučili smo se za potpuno novi izgled. Ne, nije riječ o faceliftingu, nije ni o popularnom botoxu, nego smo kao poklon našim vjernim čitateljima za svoj rođendan odlučili napraviti cjelokupni makeover. Kao što vidite krenuli smo u potpuni rebranding portala, a sukladno tome i u nove ideje s novom redakcijom.Kako bi Vam  i dalje bili zanimljivi uz novi vizualni izgled pripremili smo potpuno osvježenje sadržaja u multimedijalnom i textovnom smislu.

Od noviteta uvodimo KS COMMUNITY – svi pripadnici/članovi Klubske Scene imat će isključivo pravo na preslušavanje tjednog podcasta koje će raditi eminentni svjetski i regionalni izvođači, ali će svoje mjesto naći i oni neafirmirani. Članovi će također imati jedini pravo igrati naše nagradne igre, te ostvarivati popuste na ulaznice. Rubrika FESTIVALI govori dovoljno sama za sebe, a nama je ekspanzija kvalitetnih festivala na Jadranu dovoljan razlog da prvi u regiji osnujemo rubriku posvećenu upravo njima. Nova je i rubrika RECENZIJE gdje će svoj osvrt na nova izdanja, kao na softverska i hardverska rješenja redovito davati ljudi iz struke (dj-evi, producenti, glazbenici….). Osim novih rubrika proširujemo i podbrendove pa se pod nazivom KS TRAVEL krije podbrand koji u suradnji s jakim regionalnim agencijama jačamo, te širimo ponudu organiziranih putovanja na velike festivale i klubove. I ništa manje bitan KS EVENTS – podbrand događanja u organizaciji naše malenkosti.

Osim potpuno novog izgleda stranice, novih rubrika, podbrendova i redakcije nezaboravite da za Vas pripremamo veliku rođendansku proslavu 02.04. u Boogaloo klubu u Zagrebu. Na čak tri flora okupit ćemo sve relevantne hrvatske dj-eve i sve Vas koji su doprinjeli našem uspjehu i pomogli nam da danas budemo to što jesmo. Raspoloženi smo za slavlje, novi izgled smo pribavili, energiju napunili i sad nestrpljivo iščekujemo nezaboravni rođendanski party….line up samo što nije objavljen:)

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2