Skip to main content
  • slow mo dancer
  • 14.10.2013.

Novi klupski program u Zagrebu

Zagreb je od sljedećeg vikenda bogatiji za još jedan klupski program koji će zadovoljiti sve ljubitelje house, deep house, tech house i bass glazbe. 

Naslovna foto

slow mo dancer
 
Slow Mo Dancer nije samo klupski program već i glazbeni blog na kojem će cijele zime prenositi glazbu koja je ekspolodirala na podijima diljem svijeta, a na klupskim večerima predstaviti kremu hrvatskog modernog undergrounda. Prva takva večer održat će se u petak, 18. listopada, u klubu Aquarius, točnije u prostoru kluba A1 koji je odabran zato što je u hrvatskom clubbingu široko poznat kao mjesto odličnog sounda i kao dom legendarnih zagrebačkih klupskih večeri.
{youtube}aZ2h1PlyEQA{/youtube}
 
Za otvorenje programa odabrali su domaće ime koje je privuklo ogromnu pažnju svjetske undergrond scene, a riječ je o mladom Zadraninu pod imenom Darko Kustura. Darko Kustura je DJ i producent house glazbe koju je najlakše opisati kao spoj klasičnog zvuka i modernog sounda punog dobrog ritma i bass osjećaja. Njegov rad prepoznat je diljem svijeta, a njegove autorske uradke prenosio je i svjetski poznati glazbeni blog XLR8R. Uz Darka Kusturu večer će glazbeno upotpuniti Luka K (Reform) i Martin Bench (Slow Mo Dancer).
{youtube}F-HnFkN_q5I{/youtube}
 
Vrata kluba otvaraju se  u 23 sata, cijena ulaznice do 0:30 biti će 20 kuna, a nakon toga 30 kuna.
 
{jcal_latest eventid=4499}
dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.