Skip to main content
  • ecstasy
  • 9.12.2011.

Novi MDMA u londonske klubove donosi vedriju atmosferu

Predavačica kriminalistike i ekspert za droge Fiona Measham nagađa da bi povratak visoko kvalitetnog MDMA praha u londonski noćni život mogao donijeti promjenu atmosfere u klubovima gdje se trenutno sve vrti oko kokaina i alkohola.

Piše: 

Naslovna foto

Ecstasy


"Ljudi koji uzimaju ecstasy zaista ga vole", ističe gospođa Measham. Mišljenje je među mladima ako se želi osjetiti veća doza ljubavi ili nježnosti, ako se želi postati najbolji plesač na podiju da će ecstasy pomoći u tome, što je u konačnici jedan imaginarni svijet koji prije ili kasnije svima postane kristalno jasan.

Službena potvrda dolaska nove vrste MDMA praha stigla je nakon euforije koja zadnjih tjedana vlada londonskim klubovima. Kao opozicija starom načinu partijanja u napuštenim londonskim skladištima radi se o razvoju sofisticirane i nove rave publike koju odgajaju privatni klubovi gdje su glavni posjetitelji isključivo članovi istih i nitko drugi sa strane.

Ovaj način partijanja već je viđen u Berlinu i na Ibizi gdje publika voli zabavu u intimnijoj atmosferi. Za kraj je ustvrdila: "partiji u skladištima bili su daleko lošiji od današnjih, pre-agresivni u konzumiranju droge, a glazba tu nije vodila glavnu riječ, već neki drugi čimbenici".

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.