Skip to main content
  • 17.05.2013.

Novi noćni klub u Valpovu

Grad Valpovo je prije 20-ak godina bio poznat diljem Slavonije kao jedan od najboljih gradova za izlaske, a u tadašnje su kultne noćne klubove dolazili posjetitelji iz cijele Slavonije.

Piše: 


Noćni klub „D“ se vratio u život, i to u vrijeme kada u Valpovu ne postoji mjesto koje prvenstveno predstavlja alternativni glazbeni program. Od ovog vikenda glazbeni program dobit će potpuno novi oblik te nakon dugo vremena, točnije od zatvaranja Urban Cluba Valpovčanima priuštiti kvalitetan glazbeni program orijentiran na alternativnu glazbenu scenu.

Organizatori glazbenog dijela programa najavljuju kako će prvenstveno biti riječ o mjestu koje će kroz mjesečni program predstaviti raznovrsne glazbene žanrove, dok će otvorenje započeti s elektronskim glazbenim pravcima. Ovaj će vikend biti obilježen DJ nastupima domaćih, Valpovštini dobro poznatih snaga Udruge Revolution.

U petak 17.5. uz brdo vinila u dub i reggae ritmu pozitivne vibre širi Mefa, član Revolt DJ*s kolektiva koji je pokrenuo vlastiti program Prtenjak za Zion. Prtenjaka nije bilo dosta dugo, a u međuvremenu je okupio još zaljubljenika u dub i reggae ritmove i s njima osnova Slavonija Vibes Syndicate družinu čiji rad predstavlja u petak. Iza sebe ima brdo gaži diljem Slavonije i Baranje, ali i šire. Otvorio je prošlogodišnji Seasplash festival, pa vjerujemo da će vas glazbenom selekcijom u festivalskom điru uvesti u ljetnu sezonu.

Subota, 18.5. dan je rezerviran za Revolt DJ*s Showcase. Ovaj je DJ kolektiv dobro poznat Valpovštini jer je kroz vlastite programe kao što je Level 2 Break dugo vremena uveseljavao goste bivšeg Urban Cluba, Massai Bara te Housea. Nova im je rezidencija također Noćni klub D. Uz Revolte tu je i DJ podmladak iznikao iz Udruge Revolution, Revolt Youngstaz. Garantirano dobra zabava uz hip hop, funk, d'n'b i dubstep.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2