Skip to main content
  • 23.01.2012.

Novi portal za promociju neafirmiranih izvođača

Mladim neafirmiranim izvođačima, bendovima, Dj-ima i producentima potrebna je sva pomoć u promociji glazbe koju rade, evo još jednog načina.

Piše: 

Naslovna foto

Rezonator.hr


Rezonator.hr prvi je portal u našoj regiji koji omogućuje slušanje glazbe i uploadanje iste putem top ljestvica preko kojih se glasa za uplodane pjesme, glazba se djeli s publikom i uspoređuje sa ostalima na sceni. Bendovi, izvođači, Dj-i također mogu otvoriti svoj profil na portalu preko kojeg kao izvođač imate priliku promovirati svoj izričaj u okruženju scene i to besplatno.

U prvih par dana što je portal pušten u rad više od 50 bendova otvorilo je svoje profile i predstavilo svoju glazbu više metal i indie izričaja, očekuje se uskoro i angažman izvođača hip-hop i elektronske glazbe, pa vas ovim putem pozivamo da se izrazite. Ljestvice na kojima se glazba promovira svrstane su kategorije koju izvođač sam odabire, a mjesečno jednom ide i objava pobjednika mjeseca, dok se na godišnjoj razini osvajaju posebne nagrade koje će im biti dodijeljene na velikom Rezonator koncertu u prosincu 2012.

Ono što Rezonator.hr razlikuje od sličnih portala je nemogućnost bezbrojnog klikanja i ocjenjivanja 'prijatelja' benda, koje nije relevantno za stvarnu ocjenu pjesme, nego je ocijeniti ili podijeliti pjesmu moguće nakon što korisnik 60 sekundi posluša pjesmu koja ga zanima. Plan Rezonatora je u nastavku rada organizirati kvartalne koncerte najboljih na pojedinim ljestvicama.

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.