Skip to main content
  • 30.03.2020.

Novi single uz videospot u suradnji Vlajić & Dedić – Dok nestaješ

DJ Goran Vlajić i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić pronašli su u tmurnim kišnim danima inspirativnu kulisu kao u nekom starom filmu noir, ali ova kompozicija ipak ima sretan završetak.

Piše: 


"On radi u Uredu za izgubljene stvari, a ona se sprema otići po svoj kišobran kojeg je on zabunom jutro uzeo. On je nestrpljiv u želji da ju vidi, uzima njezin kišobran i izlazi u grad, gdje ona već luta s njegovim kišobranom i tada kreće potraga jedno za drugim kroz zagrebačke ulice, trgove i parkove…."


Foto: Vedran Tolić

To bi bio kratak sadržaj videospota koji se nalazi na svim društvenim mrežama, a za novu skladbu koju potpisuju Vlajić & Dedić. "Dok Nestaješ" je hrvatska obrada kompozicije "Cold Rain" sa autorskog albuma Kompozit u kojem Vlajić & Dedić maestralno spajaju elektroniku i jazz.

Kako se najbolje stvari događaju neplanirano, tako se sasvim slučajno i glas poznatog spikera i voditelja Marinka Leša našao u ovoj proznoj izvedbi zagrebačkih kišnih dana. Izdanje "Dok nestaješ" uz originalnu radijsku donosi još 2 klupske verzije i jedan odličan remix koji potpisuje DJ Yvann!

Zanimljivost je da Goran Vlajić osim aranžmana, potpisuje i glazbu i tekst te kompletnu produkciju videospota. Uživajte!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2