Skip to main content
  • 16.08.2006.

Novo izdanje kompilacije Audio Therapy

Drugo izdanje mix kompilacije Audio Therapy dolazi iz Nizozemske. Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja kojeg su radili grčki producenti, vlasnik labela Dave Seaman odlučio je drugu inačicu ovog projekta prepustiti nizozemskim producentima.
Dave Seaman godinama je svirao u ovoj zemlji i sigurno zna prepoznati vrijednosti i kvalitete umjetnika iz Nizozemske.

Piše: 

Tako ćete u nizozemskom izdanju Audio Therapya pronaći producente poput Sander Kleinenberga, Matthew Dekaya, DJ Remya i 16 Bit Lolitas. CD uključuje još mnogo talenata koji pokrivaju različite smjerove elektroničke glazbe od housea do breakbeata, progressive i tech-house. Radi se o uratcima koji do sada nisu objavljeni što govori da su ekskluzivno napravljeni za ovu kompilaciju. Seaman je glavna figura britanske scene koji je do sada objavio veliki broj albuma na Renaissance seriji ali isto tako napravio niz remixa i produkcija tijekom 90-tih godina prošloga stoljeća.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2