Skip to main content
  • 9.11.2017.

Novo izdanje Tech Rooma ugostit će legendarnog londonskog DJ i producenta

Na prvu Tech Room se čini kao stari program, ali svaki puta kada ponovno otvori svoja vrata, osjeti se njegova mladost u želji za dokazivanjem kako je to taj program koji svaka rasplesana duša traži i sada zove na ponovno druženje.

Piše: 

Program Tech Room započeo je svoju priču prije više od deset godina kojega je osnovao E-Base, ove sezone svoj dom je pronašao u klubu Boogaloo. Rezervirajte si tako subotu 18. studenoga kada će na malom flooru Boogalooa nastupiti, Paul Sparkes, legendarni londonski DJ i producent.

Bit će to njegov prvi posjet Zagrebu, ali susret sa hrvatskom publikom Paul je imao ove godine kada je nastupio na međimurskom festivalu Forestland. Jedan susret bio je tako dovoljan da se prepozna njegov potencijal kao DJa koji ima upravo ono potrebno što toliko dobro krasi Tech Room – groove. I eto mu prilike da i posjetiteljima Boogalooa pokaže svoje vještine. Bila je to 1995. kada je Paul Sparkes napravio svoje prve korake kao DJ i nije mu dugo trebalo da počne po drugim svjetskim klubovima traže nove žrtve svoje vrhunskih setova. Britanac sa amsterdamskom adresom posebice uživa u setovima duljeg vijeka, jer mu otvaranju dovoljno prostora da složi jednu posebitu priču u kojoj će svaki pojedinac uživati.

Kao DJ, Paul je rezident mjesečne večeri u amsterdamskom Club NL, sa programom Floorplay. Što se tiče produkcija, ima uspješna izdanja za labele LooqRecords, Sexonwaxlabel, Baroq Recordings, te super-poznati, njujorški Nervous Records. Njegova traka Need To Move, izdana za Tokyo Red Recordings smjestila se u Tech Top 100 Traxsource-ove ljestvice. Dovoljni su to dokazi kako je za novo izdanje Tech Rooma izabrano ime koje će ponuditi potrebnu kvalitetu programa.

Za pultom će se joć naći dobro nam poznati E-Base, ujedno i pokretač Tech Rooma. Za svo ovo vrijeme, Varaždinac u duši, napavio je puno velikih stvari na sceni, bio rezident brojnih programa koji su se brzo usadili u srca plesača i vrtio sa renomiranim imenima svjetske elektroničke scene. Društvo će mu praviti i rođeni Čakovčanin, After E, osnivač programa Dirty Secret.

Skokni do kluba do ponoći i plaćaš upad 30kn, a zakasniš li koju minutu, pripremi 50 kunića.

[FB]

[TW]
[SC]
 

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju