Skip to main content
  • dj mix
  • 11.05.2012.

Novo staro mjesto za izlazak u Zagrebu

Na pozornici ovog okupljališta većinom studentske populacije dosad su nastupali uglavnom  neafirmirani domaći alternativni bendovi.

Piše: 

Naslovna foto

dj mix

Spunk se nalazi u sklopu kopleksa Nacionalne i sveučilišne biblioteke pa mu je i publika mahom studentska, ali u svakom slučaju raznovrsna, a atmosfera je uvijek pozitivna i vesela. Iako je poznat kao mjesto gdje se njeguju više rock, punk, blues te alternativniji oblici glazbe osim elektronike, ove će se subote u tom prostoru okušati techhouse program Lumperaj koji će u budućnosti ukoliko ga posjetitelji prepoznaju dovoditi i undergrund imena elektronske glazbe.

Naziv lumperaj inače potječe od njemačke riječi Lump sa značenjem "Iutalica, odrpanac", ali kod nas se ta imenica ustalila kao "uživanje u alkoholu uz glasno pjevanje".

Rezidenti programa su DJ-i/promotori Svire i Bruno Franin, a kako se radi o pilot projektu, ukoliko ste siti istih mjesta za izlazak bilo bi dobro da ih podržite!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2