Skip to main content
  • alt
  • 28.05.2015.

Novo Zeta Reticula izdanje na Umekovom 1605 labelu

Ne tako daleko preko granice u Sloveniji se nalazi baza jednog od najvećih regionalnih elektroničkih umjetnika, Umeka.

 
U CV-ju nalik papirusu koji biste mogli razrolavati dok vas ne zabole šake u posljednje vrijeme se našao i novi fantastični show koji je premijerno predstavljen u hramu Ambasade Gavioli. Projekt naziva UMEK B2B Coyu + 1605ers tri je sata strujnog elektroničkog udara koji te pomete kao plimni val a moći ćeš ga uhvatiti i na Ultri Europe 10. srpnja  u Giraffe Clubu, i tri dana prije u Ibiškom Spaceu.

alt

 
No kako znamo Umek je i ponosni tatica jednog pd najproduktivnijih techno labela unaokolo 1605 koji je prije nekoliko dana 25. svibnja iznenadio fanove jednim genijalnim retrofuturisitičkim izdanjem, svojevrsnom elektro nostalgijom izdavši u digitalnim nulama i jedinicama zapisani EP Zeta Reticula – The Zeta Reticuli Incident, koji se sastoji od naslovne stvari i još jedne trake imena Mata Vera.
{youtube}pKXJwTR8AP8{/youtube}
 
Zeta Reticula je zapravo alternativni UMEK-ov alias koji je uveo početkom novog tisućljeća za ponešto eksperimentalnije inačice vlastite produkcije nakon čega je stigao review:
 
“Zvuči ponešto kao križanac između Basic Channel minimalizma, elektro blaženstva Anthonyja Rothera i ummmm… UMEK-a i njegovih ludih sintetičkih akorda i kao britva oštre produkcije.” 
{youtube}HEzEa8JuisA{/youtube}
 
Stoga izvoli poreži se na jednu oštru i pokapaj malo sočne elektroničke krvi po tipkovnici. Enjoy!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk