Skip to main content
  • 2007. godina
  • 29.12.2006.

Novogodišnja čestitka Klubske Scene

Poštovani čitatelji, promotori, organizatori, dj-i i producenti… Godina u kojoj smo zajedno partijali, zabavljali se, smijali se, kupali se, uživali, i slavili došao je kraj. Stoga Vam čitava naša redakcija i suradnici želje zahvaliti na izvanrednoj potpori tijekom ove 2006.g. u vremenima kad nam je to bilo najvažnije i najpotrebnije. 

Piše: 

Naslovna foto

2007. godina

Klubska Scena zajedno s Vama ovu godinu će pamtiti po sjajnom petom rođendanskom partiju uz gostovanje DJ Chusa u splitskom Metropolisu ali i nizu drugih večeri u organizaciji KS i drugih promotora. Sjećamo se i lijepih ljetnih trenutaka od sjevernog do južnog Jadrana, sjajnih gostovanja u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Vukovaru, Sloveniji, Bosni pa i Srbiji.

Ove smo godine dobili novi dizajn i nove suradnike, novi portal o dnb i breakbeat glazbi (Breakspot) u suradnji s LoopJunkiesima, portal na engleskom jeziku (Clubbing Scene), ove smo godine konačno stali na noge a sve to ne bi bilo moguće bez velikog broja naših suradnika iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije, Bosne, Srbije i Europe te ogromnog zalaganja glavnog dvojca ovog projekta, Gogya i Balda koji su sate, dane i mjesece provodili uz računala, razmišljajući i projektirajući izgled i sadržaj stranice, te u programiranju i dizajniranju, objavi vijesti, textova, recenzija, fotogalerija i drugih važnih informacija.

Što nas čeka u 2007.g.? Klubska Scena kao Udruga priprema niz projekata koji će u skoro vrijeme biti poznati i korisni isključivo Vama clubberima a plan i projekt portala je daljnje širenje i razvijanje u cilju promocije moderne elektroničke glazbe i klubske kulture. Trudit ćemo se i u Novoj godini biti informativni u svakom trenutku, ekskluzivni kada to bude moguće a pokušat ćemo popratiti svaki događaj koji po našem mišljenju vrijedi pažnje.

Naš stručni marketing team marljivo i uporno radi na predstavljanju nove usluge iz radionice Klubske Scene koja bi trebala biti dostupna u proljeće 2007.g. Kako se radi o zanimljivoj stvari a čije će povlastice najviše koristiti naši čitatelji i registrirani članovi još ćemo neko vrijeme ostati tajanstveni.

Bliži se i naš 6. rođendan koji bi se ove godine trebao dogoditi sredinom veljače možda nešto skrominijim partijem ali idejno jako zanimljivim. Pratite vijesti, uskoro ćemo više pisati o svemu tome.

Dobra zabava na svim Novogodišnjim partijima, tulumima ili drugim vrstama proslava. Neka Vam Nova 2007.g donese puno zdravlja, ljubavi i sreće, partija, pa novaca i ostalih manje-više vrijednih stvari.

Redakcija Klubske Scene!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2