Skip to main content
  • 13.12.2017.

Novogodišnji party u Depo klubu preuzima Trance Unity – dijelimo karte

Za sam kraj ove godine priprema se nešto posebno – po prvi put od kada postoji, Trance Unity u suradnji sa DEPO Klubom priprema doček nove godine kojim će uz zvuke progresivnog, uplifting, tech, psy i goa trance-a otpratiti staru i otplesati u novu 2018. godinu.

Piše: 

Svi oni koji su tokom ove tri godine pronašli ono nešto u ovakvoj party koncepciji sada imaju priliku iskusiti Trance Unity uslijed najluđe noći godine. Trance Unity već tri godine trese noćne klubove svojom serijom jedinstvenih klubskih događanja koji spajaju različite svijetove Trance glazbe pod jednim krovom i u jedno ludo noćno putovanje. Do sada su bili u nekoliko različitih klubova, Aquarius, Gjuro2, Taboo, Močvara, te kroz 2017. godinu DEPO, i održali 13 epizoda svoje Trance sage.

Lineup DJ-a koji će ekipu voditi kroz ovu posebnu noć je pažljivo probrana i moćna kombinacija trance junaka i njihovih glazbenih izričaja, s ciljem da stvori novogodišnje putovanje koje će se dugo pamtiti.

Noć započinje Aerial Tribe, osnivač i rezident Trance Unity-a, sa posebnim countdown setom koji će biti fuzija trance klasika, uplifting i psy zvuka i pripremiti ekipu za lansiranje u novu godinu.

Potom za pult dolaze Lydia Delay & Cyber, nedavno oformljena suradnja talentirane DJane i DJ-a iz Srbije koji vole kombinirati uplifting trance i svoj poseban pristup psy zvuku. Lydia Delay je skladateljica, pjevačica, i tekstopiskinja koja se u DJ vodama našla upravo iz ljubavi prema Trance glazbi. Cyber je dugogodišnji Trance producent i DJ poznat po rezidenciji na Serbia Wonderland festivalu, a kod nas je ranije nastupao na TrancePortu.
{youtube}jxLmcbHzC-M{/youtube}

Nakon njih uplifting fazu noći nastavljaju Moonsouls & Sunlab, dokazani DJ-i koje mnogi pohađatelji Trance Unity-a već jako dobro znaju kao majstore uplifting setova. Moonsouls je također i najprofiliraniji hrvatski uplifting trance producent sa izdanjima za Armadu, i redovitom podrškom velikih imena poput Armin Van Buurena. Sunlab je bivši rezident TrancePort projekta, i apsolutni majstor za pultom.
{youtube}BOM3QcREsbk{/youtube}

Psy fazu noći će lansirati Red Queen, DJ-ica koja se ove godine već dva put na Trance Unity-u, a i šire, dokazala kao majstor psihodeličnog trance odabira te energičnog i zanimljivog scenskog nastupa koji ne ostavlja ravnodušnim.

Taman nakon što ona užari atmosferu na plesnom podiju za pult dolazi pravi umjetnik, legenda Juno Reactor fame, francuski DJ poznat i kao Ultimate Xperience, Kris Kylven, jedno od najvećih gostovanja na Trance Unity-u dosada. Svojim specifičnim goa trance stilom planira ekipu provesti kroz gotovo cinematično glazbeno plesno iskustvo.

A za kraj, iako nimalo manje bitan, neumorni, iskusni i simpatičan Dalton Trance Teleport završava noć svojim klasičnim goa setom koji je kao stvoren da zaključi priču ostavljajući ekipu željnom sljedeće epizode.

Rekli bi da će vas poznati klubski događaj uz ovako bogati lineup dobro oderati po džepu, no ekipa se potrudila učiniti ovaj događaj maksimalno pristupačnim, pa je tako cijena upada na Trance Unity 2018 NYE samo 50kn do dana eventa, te 70kn na sam dan.

Želimo da budeš dio ovog trance putovanja uz čije melankonične zvukove ući ćeš svjež/a u novu 2018., te ćemo neke od vas i nagraditi. Dijelimo 3×2 karte za NYE 2018 u Depo klubu – Trance Unity te čeka! Povedi brata, sestru, frenda ili frendicu, svoju bolju polovicu, partnera u plesu i pokažite sve srce trensersko.
{youtube}x8l24wfYgSk{/youtube}

Dijelimo 3×2 karte – evo pravila

1. Podijeliti OVAJ članak sa uključenom opcijom "javno"

2. u komentar ISPOD OVOG članka linkaj nam tu posebnu traku s kojom želiš savladati sve izazove koje 2018. donosi!

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk