Skip to main content
  • 14.05.2007.

Novosti iz Beogradske arene za gostovanje The Chemical Brothersa

U Beogradskoj areni ćemo 13. lipnja vidjeti dvije ulazne bine kao najavu za posjetitelje koji pristižu, po ulasku još dvije bine u prstenu oko samog  koncertnog prostora, a u centru sportskog “centra”, sa svojom binom, svjetlom i zvukom kakav još nije “gostovao” u Areni, nastupit će elektronski superheroji – The Chemical Brothers.

Piše: 

Beogradska Dance Arena primit će 18.000 posetitelja, od kojih će 10.000 ludovati u parteru, dok će ostalih 8.000 spektakl posmatrati sa tribina. Kao uvertira laserskoj atrakciji, na glavnoj bini nastupit će i James Holroyd AKA Boggy. Sa Chemicalsima će nastupiti i Marko Nastić, Vlada Janjić i Gordan Paunović, dok će na ostalim binama nastupiti preko 20 domaćih DJ heroja.

Po prvi put, Tom i Ed koristiće svoj nevjerovatni elektronski orkestar mašina, na način kako to čine po najvećim dvoranama i festivalima među kojima je sad i Beck’sperience u Belgrade Dance Areni. Publika će konačno uživo slušati Setting Sun, Block Rockin’ Beats, Hey Boy Hey Girl, Galvanize, ali i novi materijal sa “We Are The Night” albuma.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2