Skip to main content
  • 10.06.2008.

Novosti iz Buba Beach Bara u Makarskoj

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg festivala, "Buba Fest", koji je ugostio preko 50 inzemnih i domaćih DJ-a odlučili smo nastaviti sa ovim projektom i napraviti još bolji festival. Organizacija je ponovo ista, Clubvibes i Buba Beach Bar management. Ove godine "Buba Fest # 3" će biti održan u razdoblju od 18.07 pa do 16.08. Također, i ove godine festival će ugostiti veliki broj DJ-a, kako inozemnih tako i domaćih i kao takav ovaj festival je jedini na ovim prostorima a možda i šire. 

Piše: 

Ovogodišnji rezidenti Buba Beach bara su DJ Fedja Knajdl i DJ Mika. Način odabira kandidata je putem poslanih promo mikseva, koje ćete slati putem emaila na bubafest@clubvibes.info ili putem klasične pošte na Alarm Software Grupa D.O.O, Ante Starčevića 44, 21300 Makarska , Hrvatska, ili Luna.Com d.o.o. Dubrovačka b.b. 88000 Mostar, BiH sa napomenom "Clubvibes.info – BubaFest 03".
{snippet 2}
Važno je napomenuti da miksevi koje budete slali budu ritmični (npr. u house summer fazonu) sa vokalom i naravno da budu prilagođeni samom ambijentu Buba Beach Bara a to je more, plaža, sunce, ples, lijepe djevojke i dobra atmosfera. U slučaju velikih vremenskih nepogoda DJ-evi koji budu bookirani za neki određeni datum kada se i samo nevrijeme događa će biti odgođeni jer se radi o baru koji je smješten uz samo more i koji je na plaži.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk