Skip to main content
  • 31.10.2007.

Novosti iz Midnight Housea i Klubske scene

Klubska scena u suradnji s najboljim svjetskim radio postajama donosi njihov live streaming. Surfajući našom stranicom od sada možete slušati glazbu. Za sada su u sustavu Radio Dalmacija, Pacha Radio Online te trenutno najpopularniji svjetski radio iz Francuske – FG DJ Radio i FG Underground.

Piše: 

Iz emisije Midnight House poručuju svim DJ-ima koji žele nastupiti tamo da je obrazac za prijavu online pa svi zainteresirani mogu svoje kontakte slati klikom ovdje. Posljednjih dana formular za prijave nije dobro funkcionirao pa mole sve koji su se prijavili da to učine opet. Na naslovnici Klubske scene potražite i download zadnjih mixeva iz ove emisije. Nova anketa je postavljena a kroz koji dan će biti osvježena i playlista za studeni. Očekuje nas i slikovno izvješće s gostovanja Garniera u slovenskoj A. Gavioli te La-Di-De u Osijeku. Jučer je objavljen intervju s Layo & Bushwacka, a kroz 10-tak dana stiže nam od Tom Novya i ekipe iz Def Mixa.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2