Skip to main content
  • 19.02.2007.

Novosti iz Minus i Plus8 labela

Richie Hawtin, pionir i osnivač elektroničkih labela Minus i Plus8 odlučio je malo restruktuirati svoje tvrtke imenovanjem Seth Hoddera kao generalnog menadžera. Tako će uz Clark Warnera koji se nalazi u Kanadi i ima funkciju Label Managera, važne poslovne odluke donositi i novi General Manager, Seth Hodder koji će se nalaziti u berlinskom uredu.

Piše: 

Richie navodi kako je ovo napravljeno da mu olakša posao. Pritom je rekao: „Clark je oduvijek bio neizostavan član Minus etikete pomažući i donoseći važne odluke dugi niz godina što je pridonijelo da se Minus razvije u jaku glazbenu zajednicu. U isto vrijeme Seth Hodder slično je nešto gradio u Mute / Novamute kompaniji te pomogao da se prošire na mnoge svjetske teritorije te promovirao svuda umjetnike iz ove kuće. Stoga njegovo imenovanje na mjesto generalnog menadžera etikete Minus je stepenica više za razvoj ovog labela“ – istaknuo je Hawtin. Nakon vrlo uspješne 2006.g., Minus planira nova izdanja s minimal umjetnicima: Heartthrob, Ambivalent, JPLS, False, Gaiser, Magda. A tu će biti i neke kompilacije od kojih izdvajamo „Minus Classics“. Heartthrob i JPLS gosti su zagrebačkog The Besta, 2. ožujka.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2