Skip to main content
  • 11.08.2006.

Novosti iz Symbiosisa

Nakon kraće ljetne pauze, što je u potpunom skladu sa našim inverznim poimanjem elektronske scene, muzike i kulture, očekujte sigurni povratak party-a organizovanih od strane Project-Symbiosis tima sa ciljem promocije i upoznavanja ljubitelja elektronske muzike sa DJ-ima koji orbitiraju u BiH ili njenom regionu, a mislimo da su vrijedni vaše pažnje.

Piše: 

Tako će biti i ovaj put kada je naš gost DJ koji nas je posebno dojmio tokom boravka u Tuzli – Cycle Six. Iza njega su već zapažena izdanja krunisana potpisivanjem za label iz Undercover iz Francuske, a potvrda odlične produkcije i kompletnosti ovog momka su njegovi setovi, koji su pažljivo dozirani energijom i koji vas neće zamoriti nakon pola sata neprekidnog slušanja. Izvrsna sposobnost "čitanje publike" ubrzala je našu odluku da uputimo poziv ovom sjajnom DJ-u. Također, Symbiosis Night se vraća na staru lokaciju održavanja – club AG. Tokom ljeta vlasnik je uvažio neke naše zahtjeve, pa ćemo tako od ovog puta imati kvalitetne uslove za VJ-ing.
Kao što znate u augustu prošle godine Symbiosis net label je počeo sa radom, zbog toga ćemo obilježiti jednogodišnjicu rada tokom ovog događaja sa dva nova izdanja. Simbolični krug ćemo zatvoriti sa autorom sa kojim smo počeli rad, Arronax – Floating Desire, te autorima iz Hrvatske, Syntax – Ramajana.
Za kraj ove duge priče, još jedna u nizu nevladinih organizacija(KVN – Novi Val) koja se bori da natjeraju mlade da izađu na predstojeće izbore i učine nešto u svrhu promjena će imati svoj info pult tokom party-a, te će prikupljati vaše potpise. Stoga vas molimo da se odazovete njihovom pozivu i pomognete im da istraju u zajedničkoj ideji.
Zbog prigode ovog party-a, kao i termina u vrijeme Sarajevo Film Festivala, pokrenuli smo podstranicu posvećenu ovom party-u radi boljeg snalaženja velikog broja stranih gostiju. Stranica obiluje prigodnim informacijama o učesnicima, mapom kako doći do mjesta održavanja i ostalim stvarima koje mogu biti zanimljive posjetiocima.
More info here

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop