Skip to main content
  • 18.11.2009.

Novosti iz Toolroom Recordsa

Iz Toolroom Recordsa, vodeće britanske tech-house etikete objavili su planove za bližu budućnost. Sve to dolazi baš u vrijeme kada slave treći rođendan klupske večeri Toolroom Knights u londonskom Ministry of Soundu.

Piše: 

Osnivač i voditelj labela Mark Knight nije gubio vrijeme ove godine. Tako su tu radovi na Toolroomu za Faithless, remixi za Timbaland i Missy Elliot, novi uradak za Underworld zajedno s D.Ramirezom i priprema za nove produkcije u 2010.g.

Dave Spoon razmišlja o izdavanju svog debi albuma. Dobio je novi studio što mu je dugo godina bila želja. Također i on planira napraviti nekoliko ko-produkcija s James Talk-om, James Hatiras-om i Funkagendom.

D.Ramirez se polako penje na ljestvici traženih producenata. Sjetimo se uratka Downpipe, pa remixiranja Way out Westa i Dave Seamana. Upravo planira proširiti svoju produkciju i na vlastiti Slave Records. Uz to priprema live nastup i CD sa glazbenim semplovima.
 
Funkagenda
je zaokupljen Twitterom, planira novi studijski album i još uvijek prikuplja bodove na račun remixa pjesme "Man With The Red Face" i "Good Times". I Dirty Vegas se planiraju pozabaviti dovršetkom novog albuma i turnejama, dok Martijn Ten Velden radi na novom materijalu i suradnjama.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2