Skip to main content
  • 12.03.2007.

Novosti na Klubskoj Sceni

Prije nekoliko dana objavili smo intervju sa Viktoriom Rebekom iz Slovenije. To je jedan od naših pokušaja da malo više promoviramo ženske DJe koje su promotori očito zaboravili. Nedavno smo tu priliku imali s gošćom iz Zagreba – Lady M. Naša kolegica Martina bila je u beogradskom Planet Bigzu odakle nam donosi svježi report s gostovanja Chris Liberatora.

Piše: 

Osim recenzije uskoro stiže i galerija ali i intervju s gostom. Jelly 024 je bila također u akciji. Prvo je 9. ožujka posjetila gostovanje Tige na beogradskom Expo-u, a dan poslije u Plasticu je bila slušati braću Tiefschwarz pa i od tamo imamo svježe galerije. Svježe fotografije stižu nam iz Rijeke s novog izdanja Atomika, s gostovanja Paul Oakenfolda iz Ambasade Gavioli te sa splitskih gostovanja Marshall Jeffersona (Masters), Petar Dundov (2 Pasa). Sve fotografije biti će online tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana.

A što se točno događa u Crnoj Gori uskoro ćete doznati budući da je upravo krenula suradnja s crnogorskim portalom wrhunski.com . Osim pokoje svježe vijesti s događanja iz te zemlje naši novi partneri slati će nam i svježe fotografije s partija. Prva od takvih je od 2. ožujka kada je u klubu Ambis (Podgorica) gostovao Paul Hazendonk. Vidi fotografije ovdje. Ovaj tjedan po prvi put  organiziramo zajednički chat na portalu, i to u četvrtak u 20.30h. Budući da smo ove godine bez adekvatnog prostora 6. godišnjica Klubske Scene organizira se putovanjem iz Splita u zagrebački Boogaloo na Dave Clarkea. Više informacija potražite ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2